Michael Lamberg
11.3.2021 12:13
Milý Antonine Vácho, pokud by to bylo možné, hned se vakcínou Sputnik nechám naočkovat. Pokud tedy víte o termínu, kdy Hrad otevře "okénko", dejte mi prosím vědět. Děkuji.
Pavel Kozelský
11.3.2021 11:06
Bylo by vhodné pane autore zajistit tedy místo kapacity Sputniku a čínské vakcíny adekvátní náhradu pro lidi, kteří se očkovat účinnou vakcínou chtějí. Neumíte to zajistit? Tak raději držte bubu, a dívejte se jak umírají Vaši přátalé a příbuzní, i Vy sám, když prostě to místo na JIP volné nebude. Zbytečně umírat, chci podotknout.
VANDA Blaškovič
11.3.2021 10:39
Pane Vácho, Vy to vlastně píšete, bylo by dobré trochu vylepšit výdajové okénko na Hradě a přímo tam zájemce o neschválený Sputnik očkovat. Vždyť jde o zdraví lidí, že!??
VANDA Blaškovič
11.3.2021 10:25
Bylo by dobré, aby lidem, kterým nevadí neschválená vakcína Sputnik, bylo umožněno toto očkování. Alespoň by bylo k dispozici více schválených vakcín pro ostatní. S článkem naprosto souhlasím.
Milan Milan
11.3.2021 09:02
Zdá se že kolektivní rozum lidstva a pud sebezáchovy, což překvapivě a historicky umožňuje lidem překonat těžké doby a jde mimo vůli a touhy politiků, teď i v případě očkovacích vakcín začíná fungovat.
Dnes (www/mix24.cz): K zastáncům obou vakcín (ruské a čínské) se teď, možná trochu překvapivě, přidal i hojně citovaný imunolog Václav Hořejší z Ústavu molekulární genetiky Akademie věd. Podle něj vycházejí obavy jen z ideologických předsudků a představy, že v Rusku a Číně nedokáží vyrobit bezpečnou vakcínu".
Dnes (www/seznam.zprávy): "Země přibližně se 40 miliony obyvatel zatím naočkovala jen 24 tisíc lidí. Ukrajina v boji s koronavirem čelí masovému odporu k vakcinaci proti koronaviru.
Z nedávného průzkumu Kyjevského mezinárodního institutu sociologie vyplývá, že 60 procent obyvatel se nechce nechat očkovat. O měsíc dříve vakcinaci odmítalo na 40 procent Ukrajinců.
Ale je to jen "výcuc", kdo chce vědět víc ať si přečte raději celé články.
Věra Ježková
11.3.2021 08:32
Také bych se nechala očkovat Sputnikem. Nevím, proč bych měla zpochybňovat zrovna ruskou vakcínu. Tahat tam, kde jde o zdraví lidí, politiku, je poněkud nevkusné.
Soňa Prachfeldová
11.3.2021 07:45
Nejsem odborník, proti Sputniku nic nemám, jde o životy lidí , není dobře, že i v téhle špatné době se jen politiku je a kseftuje.
Jan Zelenka
11.3.2021 00:25
Píšete kraviny!
Eva Braunová
10.3.2021 22:48
Všechno je to o penězích.To,co píšete je Váš názor.Já do Sputniku jdu,pokud bude k mání.Lidé by si měli vybrat i za tu cenu,že si očkování koupí.To je zase můj názor.
Milan Pepo
10.3.2021 21:24
:-D Vyhrabal jsem kdesi očkovací průkaz. Šedesát let starý. Takové skládací ,,leporelo" , zažloutlé, zohýbané rohy. Tak co tu máme? TBC, záškrt, černý kašel, spalničky, zarděnky, neštovice... cholera , mor, záškrt, syfilis kapavka, AIDS... ne omlouvám se. To poslední bylo když jsem přišel na vojně na nějaký nepořádek. ,,Vám už tady chybí jen..." No a následovalo to poslední. Ale vážně. Jsme tady všichni z generace, která prošla očkováním proti téměř všemu. A přežili jsme, jinak bychom si zde nepsali.
Současná ,,diskuse" o také či onaké vakcíně je o ničem. Princip všech je stejný. Tady nejde o nic jiného než peníze. Jedna firma haní druhou, pochopitelně. Zatahují do toho politiky... lobismus jede na ,,plné pecky." O nic jiného tu nejde. Zdraví lidí je až ,,na prvním místě." Takže běžte někam s ,,ideologickým" dělením vakcín na takovou nebo onakou.
Načíst starší příspěvky