Projít si Vatikán
Foto: autorka

Projít si Vatikán

11. 3. 2021
cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Ve Vatikánu jsem bohužel nebyla a asi u toho i zůstane. Ráda jsem si početla i prohlédla obrázky.
Dana Puchalská
Pár mých přátel ve Vatikánu bylo. Moc se jim prohlídka líbila,ale tenkrát tam nebyly tak dlouhé fronty.
Věra Ježková
V Římě jsem byla, ve Vatikánu ne. Průvodkyně ho neměla v itineráři. Děkuji za článek a fotky.
Marie Novotná
Byl to můj sen. Zůstalo u snu. Děkuji za přiblížení .
Helena Přibilová
Děkuji za tento zajímavý článek, který mi připomněl moji návštěvu Vatikánu v roce 1992. V té době tam bylo mnohem méně turistů, takže na prohlídku nebylo nutné vystát frontu. O to více bylo času a klidu na vychutnání si atmosféry tohoto úžasného místa.
Zuzana Pivcová
Zájezd do Říma včetně návštěvy Vatikánu mám bohužel spojen s nepříliš dobrou průvodkyní, která nadělala hodně zmatků a tím pádem nás dost připravila o drahocenný čas. Takže přeji srdečně pozitivní dojmy všem, kteří měli lepší podmínky. Díky.
Jan Zelenka
Moc pěkné. Byli jsme se ženou v Římě dvakrát, po druhé celý týden. Pochopitelně jsme byli pokaždé ve Vatikánu. Je to zážitek, nejen vatikánská muzea, ale celé náměstí s Berniniho kolonádou i chrám. U Michelangelově Piety se žena rozbrečela. Celý Řím je úžasné město. A žije dlouho do noci. Noční procházky jsou silným zážitkem. Nějaké články mám na svých webovkách - oknodosveta.webnode.cz. Díky za připomenutí Říma.
Václav Soukup
Pamatuji si na ten posvátný pocit, když jsem poprvé stanul na Svatopetrském náměstí. I když jsem ateista, mám už z úcty ke svým předkům ke křesťanství velmi tolerantní vztah. Díky za tento článek !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%