FOTO: Jaroslava Handlová
Pláž pod skalním převisem a jeskyně Mořského vola (8. díl)
14. 3. 2021Na Sardinii jsou místa, kam se nedostanete jinak, než lodí. Tentokrát nás čekala plavba menším rychlým člunem k další úžasné pláži Cala Luna, kterou jsme si opravdu vychutnaly.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
16.3.2021 21:13
Ještě jednou děkuji všem. Vím, že mnozí z vás tento ostrov také navštívili a viděli toho třeba více než my, nebo také poznávali jiné části ostrova. /// EVO, tentokrát to nebyla nabídka cestovky, ale náš umixovaný výběr z četby průvodců, zhlédnutí filmů a využití zkušeností kamarádů. Vím, že mnoho krásného nám k objevování Sardinie ještě zbylo. /// Aleno a Evo: kdyby ten člověk neměl žluté plavky, tak úplně splýval s těmi skalami, my o něm původně vůbec nevěděly. Pak jsme se tomu zasmály. Konzumace humra byla taky veselá...
Eva Mužíková
15.3.2021 23:22
Jarko, váš program jste si samy vybraly, nebo to byla nabídka CK? Moc ráda jsem s vámi virtuálně cestovala a ty žluté plavky jsem si také jako Alenka zvětšila. Na světě je tolik krás, obdivuji lidi jako Ty, kteří dokáží taková místa navštívit a zdokumentovat.
Alena Tollarová
15.3.2021 21:59
To je nádhera! Žluté plavky a humra na žlutém talíři jsem si zvětšila :) Díky za krásné vyprávění.
Jaroslava Handlová
15.3.2021 00:23
Pane Kolíne, v pořádku, nic se neděje. Jen mi bylo divné, že o nějaké tamní sopce nebyla nikde v žádných materiálech ani zmínka.
Marie Seitlová
14.3.2021 20:32
Jaruš, moc pěkný díl dalšího tvého putování po Sardinii. Krásné fotky tohoto ostrova. Zde jsem nebyla, kdysi mě více lákala Korsika a Sicílie. Snad si to ještě splním.
Jaroslav Kolín
14.3.2021 20:26
Paní Handlová, já na Sardinii nebyl, ale kamarádka mi poslala fotky jakési sopky a já si zřejmě myslel, že je to odtamtud. Omlouvám se. :-(
Helena Přibilová
14.3.2021 19:08
Paní Jaruško, všechny díly Vašeho vyprávění o Sardinii jsem si se zájmem přečetla. Také díky Vašim krásným fotografiím jsem mohla spatřit místa, která jsem tam nenavštívila.
Anna Potůčková
14.3.2021 18:59
Člověk díky těmto článkům navštíví tato krásná místa alespon virtuálně. Tam muselo být nádherně - jako v ráji!
Marie Měchurová
14.3.2021 17:42
Sardinie je krásná země. Líbí se mi, že tam nejsou žádné vícepatrové budovy. Byli jsme na hodně zde popisovaných místech, ale viděli jsme i jiná. Je to prostě ostrov tisíce krás.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA