Pláž pod skalním převisem a jeskyně Mořského vola (8. díl)
FOTO: Jaroslava Handlová

Pláž pod skalním převisem a jeskyně Mořského vola (8. díl)

14. 3. 2021

Na Sardinii jsou místa, kam se nedostanete jinak, než lodí. Tentokrát nás čekala plavba menším rychlým člunem k další úžasné pláži Cala Luna, kterou jsme si opravdu vychutnaly.

Hodnocení:
(4.9 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Děkuji vám za přečtení i vaše milé komentáře. /// Pane Kolíne, Kterou sopku máte na mysli? Já jsem na Sardinii žádnou neobjevila. Z italských jsem byla na Vesuvu, na sicilské Etně, na Stromboli, ale na Sardinii o činných sopkách nic nevím. Prozradíte mi něco, kterou sopku jste měl na mysli?
Naděžda Špásová
Jaru, tam fakt muselo být moc hezky a fotky jsou taky pěkné.
Martina Růžičková
Děkuji za poutavě a vtipně napsaný cestopis, provázený bezvadnými fotkami. Před jeho přečtením jsem toho o Sardinii mnoho nevěděla, což se teď rozhodně změnilo :-).
Alena Vávrová
Jste úžasné cestovatelky a Ty jsi ta vaše dobrodružství na Sardinii úžasně podala. Takže díky za sdílení!
Jaroslav Kolín
Moc pěkné!!! A co tamní sopka?
Jan Zelenka
Krásná cesta perfektně popsaná. Já Středomoří přímo miluji a jedno, jestli je to Itálie, Chorvatsko, nebo Řecko. Mají mnoho společného - moře, nádherná příroda, olivové háje,. víno a vynikající kafe. A taky příjemné lidi. A to vše dohromady tvoří ideální dovolenou. Myslím, že paní Handlová nám to vše prezentovala parádně.
Dana Puchalská
Jarko, děkuju za krásný cestopis. A už se těším na další, který dáš určitě do placu.. Moc se mi líbil a fotky byly jako vždy perfektní.
Daniela Řeřichová
Velmi poutavé vyprávění a nádherné fotografie. Určitě si to vaše dobrodružná parta užila.
Zuzana Pivcová
To je škoda, Jarko, četla bych i nadále. Tak doufám, že budeš psát i o výletech u nás (třeba i o Týně:-D). Díky, moc mě to bavilo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%