Ilustrační foto: pixabay.com
Trocha smíchu i trocha přemýšlení neuškodí
10. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nováková
13.3.2021 16:43
Jak čtu, tak nazdávám, že jsem vás trochu pobavila a trochu jste si procvičily mozek. Doufám, že jste alespoň na malou chvilinku se přenesli mimi coronu a i trochu jste vykouzlily úsměv. Děkuji za komentáře a sledovanost
Jana Šenbergerová
11.3.2021 19:05
Jazyk jsem si nepřekousla, rum zůstane do pečení. Cizí slova mě nezaskočila, až na jedno, ale zbytek se mi nepovedlo otevřít. Díky za hezkou jazykovou chvilku. Sepsat to asi trvalo mnohem déle.
Miluše Hasenohrlová
10.3.2021 20:02
Pěkně jsem si zabrebentila, ale jazyk nepřekousla.Na kvízy si udělám čas až zítra.
Zuzana Pivcová
10.3.2021 18:02
Z mládí si pamatuji tu hlášku s tehdejším hercem Vladimírem Lerausem, to opravdu někdo z hlasatelů nemohl vyslovit. No, ještě, že si tu mohu na místě opravit své písemné přebrepty, s ústními by to bylo horší. Díky, Hani, dala sis s tím pěknou práci. Jdu na kvízy, ale pro jistotu se tu s výsledky nebudu chlubit. :-D
Alena Vávrová
10.3.2021 13:48
Mám doma rumu dost, nevypil ho žádný host. Jazyk ráda trénuju a rum stejně nepiju! Líbilo!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA