Foto: autorka
Vzpomínka na Skotsko (2. část - Zastavení cestou na sever)
9. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
10.3.2021 12:26
Hezky využitý čas, zajímavé vyprávění a moc se mi opět líbí fotky.
Martina Růžičková
9.3.2021 20:27
Ještě se musím omluvit. Přeťukla jsem se a místo vstupu do diskuze jsem si článek nechtěně sama ohodnotila.
Martina Růžičková
9.3.2021 20:26
Moc děkuji za milá slova, která jste mi tu zanechali. Mám radost, že vás článek a fotky zaujaly. Pane Kolíne, toho průvodce po zámku Blair vám závidím :-D.
Helena Přibilová
9.3.2021 18:59
Paní Martino, díky Vašemu poutavému vyprávění a nádherným fotografiím jsem se na chvíli ocitla ve Skotsku. Jak jen to situace dovolí, naplánuji si tam cestu, abych vše viděla na vlastní oči.
Jaroslav Kolín
9.3.2021 15:18
Na zámek Blair mám krásnou vzpomínku: Prováděl nás hoch Edward, Skot, který žil čtyři roky v Čechách. Výklad vedl v češtině, a to v češtině skotsko-žižkovské. Nezapomenutelný byl jeho výrok, jímž hodnotil místní šlechtu: "No, voni se tam tak flákali."
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA