Úvodní foto: http://www.rencin.cz/vismo/galerie2
O smyslu pro humor I
7. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
11.3.2021 16:22
Věrko, otevřelas mé oblíbené téma. Dovolím si na ně navázat samostatným článkem. Díky Libor
Soňa Prachfeldová
8.3.2021 07:56
Mám ráda laskavý vtipný humor ,nesnáším když se někdo baví na cizí účet a ještě je u toho notně škodolibý. Humor ten správný dokáže zvednout člověku náladu a a člověk se správným humorem je také velmi oblíben ve společnosti.
Martina Růžičková
7.3.2021 19:59
Věro, díky za zajímavé pojednání. Právě jsem podle testu uvedeného ve zdrojích zjistila, že jsem „posmutnělý jedinec“. Přesto se směju ráda. Myslím, že se dokážu zasmát i sobě, když provedu nějakou drobnou pošetilost. Mám ráda humor jemný, chytrý, neagresivní, dobromyslný. Například humor vycházející z bohatství češtiny. Nikdy jsem nechápala, proč bych se měla bavit krkolomně padajícími lidmi, kteří si evidentně museli pořádně natlouct, v pořadech tipu Neváhej a toč, Natoč to, Divošky apod.
Věra Ježková
7.3.2021 17:10
Děkuji vám. :-) Téma mě jen tak napadlo. Zpracovala jsem ho způsobem běžným při psaní odborných textů; tedy tak, jak jsem zvyklá ze zaměstnání. Danielo, shodujeme se. Díky, že jsi připomněla Zoščenka. Ivanko, myslím, že bonmot může být u někoho ještě humor, u jiného už ironie. Záleží na obsahu i formě (intonaci v mluveném projevu).
Naděžda Špásová
7.3.2021 15:53
Nevím, jestli mám smysl pro humor, prý moc ne. Za to se ráda směju, mám ráda anglický humor, inteligentní humor, třeba takový humor z Haló, haló je bezkonkurenční. Nemusím sprostý humor a recesi. :-)
Václav Soukup
7.3.2021 14:08
Preferuji tkzv. " Anglický humor " . Naopak nesnáším typ humoru, který kdysi předváděl
v televizi " komik " Petr Novotný, který u toho křičel, slintal a šklebil se jako opice.
Marie Faldynová
7.3.2021 12:04
Já zírám! Vědecké pojednání o humoru! Už chybí jen chemické složení a fyzikální jednotky! Jeden spisovatel prohlásil: V literatuře se vyznám jako pták v ornitologii.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA