O smyslu pro humor I
Úvodní foto: http://www.rencin.cz/vismo/galerie2

O smyslu pro humor I

7. 3. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Věrko, je to pěkné shrnutí humoru. Pokud ale nějaký humor vnímám, buď psaný, nebo v telce, nebo při rozhovoru, do žádné kategorie ho nezařazuji. Spíš, než ty kategorie, je důležitější povaha člověka, jak humor vnímá, či nevnímá. jak ho dokáže pojmout.
Irena Mertová
Tak ať nám hlavně vydrží! Věro, dobrý článek. A Dana dává skvělé vtipy tady na íčku :-)
Dana Divišová
Smích a humor potřebuju k životu jako vzduch a vodu. Nesmí být ale ubližující a ponižující. Vaše shrnutí je velmi zajímavé. S humorem jsme s kolegy v zaměstnání odhlehčili mnoho stresových situací. Tímto děkuji i Daně P., že nám téměř každodenně přináší úsměv na rty i v této ne moc pozitivní době.
Vladislava Dejmková
Mám ráda humor laskavý, vtipný i sebepodporující. Dneska bych špetku potřebovala. Maličkou.
Zuzana Pivcová
To je velmi zajímavé shrnutí, Věrko. Dala sis pěknou práci. Já sama mám ráda humor přirozeně veselý, ohleduplný, který pod svou rouškou nikoho urážlivě nenapadá a neubližuje. Díky.
Dana Puchalská
Mám ráda humor,ano je to můj šálek čaje. Náš dobrý český,ale nesmí být podbízivý. Ale takový anglický, židovský, italský, to smím.Ale dosud jsem nepřišla a asi už nepřijdu na chuť humoru německému . Grotesky ze zlaté éry-u nich se směju a je mi dobře. Hezký článek Věrko, těším se na diskuze. Hezký den s pokud možno humorem. I když v této době,nějak skomírá.
Daniela Řeřichová
Mám ráda humor laskavý, humor, který neubližuje. Namátkou vzpomenu milé obrázky J. Čapka, humor Voskovce a Wericha, M. Horníčka, Cimrmanů, F. Nepila, J. Žáčka, M. Zoščenka atd. Spolupracuji s Českou unií karikaturistů, tak mám každý měsíc přiměřenou dávku kresleného humoru. Za velmi důležité považuji umět si udělat legraci ze sebe i pěstovat humor mezi partnery.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%