Úvodní foto: http://www.rencin.cz/vismo/galerie2
O smyslu pro humor I
7. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
7.3.2021 11:35
Věrko, je to pěkné shrnutí humoru. Pokud ale nějaký humor vnímám, buď psaný, nebo v telce, nebo při rozhovoru, do žádné kategorie ho nezařazuji. Spíš, než ty kategorie, je důležitější povaha člověka, jak humor vnímá, či nevnímá. jak ho dokáže pojmout.
Irena Mertová
7.3.2021 11:17
Tak ať nám hlavně vydrží! Věro, dobrý článek. A Dana dává skvělé vtipy tady na íčku :-)
Dana Divišová
7.3.2021 11:00
Smích a humor potřebuju k životu jako vzduch a vodu. Nesmí být ale ubližující a ponižující. Vaše shrnutí je velmi zajímavé. S humorem jsme s kolegy v zaměstnání odhlehčili mnoho stresových situací. Tímto děkuji i Daně P., že nám téměř každodenně přináší úsměv na rty i v této ne moc pozitivní době.
Vladislava Dejmková
7.3.2021 10:43
Mám ráda humor laskavý, vtipný i sebepodporující. Dneska bych špetku potřebovala. Maličkou.
Zuzana Pivcová
7.3.2021 10:41
To je velmi zajímavé shrnutí, Věrko. Dala sis pěknou práci. Já sama mám ráda humor přirozeně veselý, ohleduplný, který pod svou rouškou nikoho urážlivě nenapadá a neubližuje. Díky.
Dana Puchalská
7.3.2021 10:08
Mám ráda humor,ano je to můj šálek čaje. Náš dobrý český,ale nesmí být podbízivý. Ale takový anglický, židovský, italský, to smím.Ale dosud jsem nepřišla a asi už nepřijdu na chuť humoru německému . Grotesky ze zlaté éry-u nich se směju a je mi dobře. Hezký článek Věrko, těším se na diskuze. Hezký den s pokud možno humorem. I když v této době,nějak skomírá.
Daniela Řeřichová
7.3.2021 09:57
Mám ráda humor laskavý, humor, který neubližuje. Namátkou vzpomenu milé obrázky J. Čapka, humor Voskovce a Wericha, M. Horníčka, Cimrmanů, F. Nepila, J. Žáčka, M. Zoščenka atd. Spolupracuji s Českou unií karikaturistů, tak mám každý měsíc přiměřenou dávku kresleného humoru. Za velmi důležité považuji umět si udělat legraci ze sebe i pěstovat humor mezi partnery.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA