FOTO: Ingimage
VIDEOSERIÁL: Jak zvládnout chytrý mobil. Studenti učí seniory ovládat moderní telefony. Tady jsou první díly
8. 3. 2021Foťák, krokoměr, mapa, jízdní řád, houbařská aplikace… Chytré telefony nejsou jen o pohodlném volání a čtení zpráv na internetu. Uživatelům jakéhokoliv věku šetří čas, energii a zjednodušují život.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
5.4.2021 14:55
To se mi bude hodit, až mě opustí můj starý "blbeček". Už teď si dovedu představit, že pak budu za blbečka já. :-)
Antonín Nebuželský
11.3.2021 05:28
Už by se do toho měli pustit. Ochutnávka dobrá, ale chybí pokračování.
Alena Tollarová
10.3.2021 06:15
Tak dlouho jsem tvrdila, že chytrý telefon nechci, až jsem ho v soutěži tady na i60 jednoho dne vyhrála. A musela jsem se naučit ho používat. Mám trpělivého syna, který mě provedl začátky a teď poradí, kdykoli je potřeba. S chytrolínem jsem se skamarádila a dokáže mi pomoci hlavně na cestách, kdy na mapě vidím přesné místo, kde jsem a vede mě dál i bez internetového připojení. Internetu v mobilu jsem totiž nepropadla, stačí, když "visím na netu" doma. Své začátky jsem popsala pro čtenáře i60 jako nejsilnější zážitek roku: https://www.i60.cz/clanek/detail/24670/muj-letosni-nejsilnejsi-zazitek-s-i60-chytrolin. Průvodce videoseriálu je sympatický kluk a tento počin mi připadá opravdu smysluplný. Senioři, nebojte se :)
Helena Štěpánková
9.3.2021 19:50
Já jsem za tyto návody moc ráda. Mám dotykový telefon od vánoc a moc si jej chválím. Pořád se učím, pořád je co objevovat. Hodně mi už pomohl na túrách, dcera mi tam nahrála mapy a to je moc fajn, když si člověk může zkontrolovat, kde zrovna je a kudy se vydat. Také jsem se novému přístroji bránila, ale musím uznat, že to je opravdu pomocník. Tqk už se těším, na další díly s tím sympatickým mladíkem :-)
Jaroslav Kolín
9.3.2021 19:07
No, když vidím, jak jsou chytré telefony napadnutelné a napadané (OS Android i Apple), tak třeba internetové bankovnictví bych si z něj nepustil. Já mám prostě na telefonování telefon a na fotografování několik foťáků.
František Matoušek
9.3.2021 16:28
Pro zajímavost jsem si pustil obě videa. Jsou srozumitelná a "učitel" je šikovný. Chválím tento nápad.
Hana Řezáčová
9.3.2021 12:58
Telefon mám hloupý. Ale asi mne "doba" dožene, a bude třeba si nějaký chytřejší pořídit. Přijde mi, že už je možno pomocí telefonu dělat úplně všechno - to znamená, že brzy bez něj nepůjde nic ... Ani koupit lístek na tramvaj. Tak až mi Ježíšek nebo někdo v budoucnu nový telefon nadělí, tak doufám, že návodná videa se ještě budou dát dohledat ... Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA