FOTO: archiv Jaroslavy Handlové
Cestovatelka Jaroslava Handlová: Až se současná situace uklidní, moje první cesta zamíří na Slovensko, které miluji
5. 3. 2021Cestování bylo nejen její vášní, ale i obživou. Sama navštívila přes padesát zemí světa a prostřednictvím své cestovní agentury vyslala do zahraničí tisíce turistů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
5.3.2021 10:06
Přeji Jarce ještě spoustu krásných cestovatelských zážitků. V tak velké míře a do všech míst, která navštívila, by mě ale cestovat nelákalo. Škoda, že se nepovedla plánovaná Vídeň.
Eva Mužíková
5.3.2021 09:53
Článek mne moc potěšil,. Ztotožňuji se s vyjádřením Zuzky, vím o čem se zmiňuje. Jarko, jsi obdivuhodná žena, přeji Ti hlavně hodně a hodně zdraví. Honzo děkuji, díky článku toho víme o další člence naší skvělé íčkařské " rodiny" více.
Zuzana Pivcová
5.3.2021 09:12
Jarka je pro mě obdivuhodná žena. Přátelská, samostatná, podnikavá, s neuvěřitelným životním elánem. Málokdo by zvládl takové zdravotní i osobní problémy jako ona. Většina zde to ani netuší. Díky, Jarko, díky, Honzo, rozhovor je perfektní.
Libuše Křapová
5.3.2021 08:45
jaruško, také doufám, že se situace zklidní a ještě podívám za hranice. Díky tobě i Honzovi za rozhovor a krásné fotografie :-)
Daniela Řeřichová
5.3.2021 07:55
Děkuji za povzbudivý rozhovor a smekám před paní J. Handlovou, která vybudovala takovou prestižní firmu. Přeji jí, aby se po překlenutí překážek v podobě pandemie mohla zase naplno věnovat svému koníčku a profesi zároveň.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA