Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ I

Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ I

4. 3. 2021
Můj příběh
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.1 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
tak Literární obývák je dobrý nápad a velmi se mi líbí :-) Kde je dobrá nálada, smích, chuť spolupracovat, mít stále plány do budopucna - tam je dobře :-)
Jan Zelenka
Ještě jednou děkuji. S Věrkou a sklenkou Merlota obvykle nějaká inspirace přichází. Plánů je dost, snad se podaří je naplnit.
Alena Várošová
Věrko a Jedno,at vám vaše spoluráce přináší jen ty nejlepší zážitky a prožitky,které si inteligentní lidé mohou přát.
Věra Ježková
Také já vám moc děkuji. V poklidném rozhovoru, zpříjemněném občasným smíchem, jsme se dohodli na formě i obsahu tohoto našeho nového společného konání. A těšíme se, že budeme pokračovat. :-)
Jitka Hašková
Těším se na vaše další společné výtvory i z obýváku.
Jaroslava Handlová
Již samotný název „Literární obývák" a ještě k tomu „U mlsné Britney" má skvělý zvuk. Vymysleli jste to výborně, přeji další krásné a úsměvné dialogy. Těším se, že nás budete oba pod dohledem Britney jistě bavit.
Hana Šimková
Je to krásné souznění a přeji ať vydrží dlouho.
Naděžda Špásová
Ano, dialog mezi lidmi je hodně důležitý, Věrko a Jendo, ať vám to vydrží hodně dlouho, Britney za mě pohlaďte. :-)
Zdenka Soukupová
Literární obývák - krásný nápad. Tak ať se vám tam ta literatura daří. Těším se na další "dvoj-báseň".
Soňa Prachfeldová
Máte si co říct a je toho víc a máte nač se ptát ...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%