Foto: autorka
Vzpomínka na Skotsko (1. část - Cesta a Edinburgh)
4. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
4.3.2021 17:35
Paní Martino, musím se přiznat, že jsme s manželem Skotsko dosud nenavštívili, ačkoli jsme tuto cestu už dlouho plánovali. Váš zajímavý článek nám proto přichází vhod a já Vám za něj děkuji, stejně tak za krásné doprovodné fotografie. Těším se na pokračování Vašeho vyprávění.
Dana Puchalská
4.3.2021 16:45
Martino,nechci psát to co psaly íčkařky přede mnou,ale nic jiného mi nezbývá. Protože je to krásný cestopis a jako bonus pro mně jsou nádherné fotografie. Děkuju a už teď se těším na pokračování.
Věra Ježková
4.3.2021 16:35
Martino, paráda. Jsem ráda, že jsi článek připravila. Víš, že cestu jsem vám dobrosrdečně záviděla. :-)
Vladislava Dejmková
4.3.2021 15:53
Moc se mi to líbí, těšim se na pokračování. Ve Skotsku jsem nebyla, ale ráda bych se tam podívala.
Marie Seitlová
4.3.2021 15:07
Moc ráda jsem si váš článek přečetla a zavzpomínala na svou cestu Skotskem.
Marcela Broumová
4.3.2021 14:10
Článek i fotky mě moc potěšily, těším se na pokračování. Ve Skotsku jsem byla asi tři týdny, v Edinburg /říkají Edinbrou/ několikrát s tamními přáteli, obětavě a velkoryse nás provázeli po zákoutích a dvorcích města. Jen jsme vždy parkovali daleko, "skotsky" odmítali platit parkovné.
Zuzana Pivcová
4.3.2021 13:41
Jsem moc ráda, že tu máme další cestopis. Takový nikdy nevynechám. Sama jsem byla kromě Londýna (šestkrát) jen v anglickém Lincolnském hrabství. Skotsko by mě lákalo víc, tak díky za něj.
Daniela Řeřichová
4.3.2021 11:24
Martino, děkuji, četla jsem článek se zatajeným dechem. Fotografie jako vždy nádherné. Přáli jsme si s manželem Skotsko navštívit, to se nepovedlo, ale vnuk tam byl tak nadšen, že by se do Skotska chtěl odstěhovat.☺
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA