Cíl: pouštní letiště v sinajské Tabě. Foto: autor
Jak se žije na Sinaji?
1. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
2.3.2021 21:23
Opět velmi poutavé vyprávění o cestování do míst pro mě velmi exotických. Ráda si o nich přečtu a prohlédnu si fotky, ale přiznávám, že dávám přednost chladnějším lokalitám :-). Moc bych vám přála, aby vaše touha po moři mohla být ukojena co nejdříve.
Eva Mužíková
2.3.2021 19:21
Opět jsem díky Tvému článku a fotkám bohatší. Tak mne při pročítání Tvých zážitků z cest napadlo, jestli věříš že se k moři ještě podíváš. V reakci ve 23.32 jsi mi již odpověděl. Tak ať je to brzo....
Jan Zelenka
2.3.2021 17:10
Soňo, děkuji. Při této příležitosti jsem si vybavil jeden biblický citát. je z Knihy Kazatel. "Neboť není nic než marnost každý člověk, jakkoli pevně stojící." Život je někdy tvrdý.
Soňa Prachfeldová
2.3.2021 16:16
Opět jsem se pokochala povídáním i fotkami, moc pěkné. Když vidím Tvoji ženu Honzo, tak si jen povzdechnu jak vše uplyne, jak je vše jen do času.
Marie Faldynová
2.3.2021 13:12
Také já děkuji za virtuální výlet! Už aby se člověk mohl zase někam vypravit!
Dana Puchalská
2.3.2021 05:27
Věřím,že tam musí být krásně. Ano, je to jiná kultura s jinými zvyky a hlavně s úplně jinou kuchyní než na jakou jsme zvyklí z domova.
Jaroslava Handlová
1.3.2021 23:33
Krásné! Ráda jsem si zavzpomínala na pobyt v této oblasti Sharm el Sheik, bydleli jsme v Naama Bay. Služby v hotelech tam jsou na velmi dobré úrovni a je to přesně, jak popisujete. Člověk, který se neumí vzdát bůčku apod. by tam neměl jezdit. My jsme byli s veškerým jídlem také spokojeni. Koupání v moři mezi barevnými rybami bylo nádherné.
Jan Zelenka
1.3.2021 23:32
Děvčata, děkuji vám za komentáře. Já mám úplný absťák po moři a ten blbý virus mi bere zbytek života. Ale zatím věřím.
Helena Přibilová
1.3.2021 20:54
Pane Zelenko, děkuji za Vaše zajímavé vyprávění, které mi připomnělo naše cesty na Blízký východ.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA