Srovnání linií v Zoner Photo Studiu X
pixabay.com

Srovnání linií v Zoner Photo Studiu X

27. 2. 2021
Můj příběh
Autor: Radovan Cakl
Hodnocení:
(5.2 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Radovan Cakl
Eliško, pokud vím, Photoshop používají Vláďa Číp, Zdenda Karlík i další, bylo by dobře, kdyby se zapojili a poradili zájemcům.
Eliška Murasová
Radku, škoda, že nevysvětluješ ve photoshopu, ale je fakt, že se dá spousta věci dohledat na youtube. A taky Anička Č. se vyzná a umí dávat dobré rady. Je fajň, že je tu pořád spousta lidí, kteří se rádi poučí.
Martina Růžičková
Pane Cakle, moc děkuji za perfektní vysvětlení i závěrečné rady! Hlásím taktéž úspěšné vyzkoušení úprav :-).
Daniela Řeřichová
Pane Cakle, moc děkuji za srozumitelnou lekci. Vyzkoušela jsem a díky Vašemu návodu už jsem pochopila základní princip této úpravy.
František Matoušek
Prima, ale Zoner X nemám. Ale díky.
Soňa Prachfeldová
Radku , když si potrebuji něco ozřejmit, zajdu na Tvé stránky a za to děkuji.
Anna Čípová
Radku, se zájmem jsem přečetla a zírám, jak je verze ZPS X oproti ZPS 18 vylepšená.
Jaroslav Kolín
Někdy pomůže dát je do výběru a ten vyplnit podle okolí.
Vladislava Dejmková
Děkuji za návod. Zoner mám a používám asi 3 roky, nějak srovnat linie umím, ale přesto jsem se poučila. Uvítala bych třeba i návod, jak efektivně odstranit z fotky něco, co ji kazí. Třeba dráty trolejbusů mi všude hyzdí výhled a snažím se je odstranit klonováním. Ale je to strašná piplačka.
Jaroslav Kolín
Tleskám, tenhle článek je užitečný a osvěty je třeba. Já osobně mám jen ZPS 18, protože jsem usoudil, že platit roční poplatek přes 1000 Kč za verzi X se mi nevyplatí, i když neustále dostávám nabídky na slevu. Takový fotoexpert zase nejsem, abych využil všech možností ZPS X a ZPS 18, za který jsem zaplatil jednou provždy, mi stačí. V článku popisované akce má také a hojně je využívám. | Jednou už jsem tady psal, že nejsem nadšen, když na obrázku teče moře s kopce a rovnoběžky se stýkají v konečnu. U toho vyrovnání kolinearity ale souhlasím s autorem v tom, že se nemá přehánět, protože může dojít ke zkreslení, ale neuškodí ji aspoň trochu využít.| Možná by bylo dobré upozornit na ještě jeden druh úprav - potlačení světel a projasnění stínů. To byste se divili, jak ten snímek prokoukne. | Vím, že většina používá jiné fotoeditory, které jsou zadarmo, ale nevím, jaké ty skýtají možnosti. Kdyby i takové, jako ZPS, bylo by dobré je využívat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%