Ilustrační foto: Pixabay
Vláda vytahuje proti koronaviru novou zbraň: lockdown. Pohyb lidí jen v rámci okresu, v noci se psem do 500 metrů od domu
26. 2. 2021Koronavirus v Česku poráží všechna opatření, která dosud vláda zavedla. Kabinet se proto rozhodl vytáhnout novou zbraň: lockdown. Cílem je co nejvíce omezit kontakty mezi lidmi a tím snížit přenos nemoci covid-19, která naplnila české nemocnice na maximum.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Procházková
26.2.2021 10:44
Pro pana Vladimíra Mikušu, nesměji počtu nemocných v naší republice, ale vaší naivitě, když věříte, že v Bělorusku je málo nakažených Covidem-19.
Milan Sova
26.2.2021 10:43
Pane Mikušo nikdo vás nenutí nosit KN95 ;-) Je plno vhodnějších a lepších značek. Je jen na vás co použijete. Samozřejmě, že je rozdíl ;-) Nebudu muset pořád tahat nějakej kus papíru narozdíl od mobilu, kterej tahám pořád, ale takovejch digitálních věcí je, který vás omezujou a neprotestujete proti nim. Namátkou třeba obchody nepoužívající běžná platidla atd. atd. :-)
Jaroslav Kolín
26.2.2021 10:24
Včera mi napsal kamarád z Estonska, že u nich se situace zostřuje a že vláda uvažuje o uzavření mj. kin, divadel, výstav a stravovacích zařízení. Odpověděl jsem mu, že až do teď měli kliku, u nás to máme už dávno. Je ovšem otázka, proč i tam zpřísňují opatření, když na našem příkladu vidí, že to moc nefunguje. S kamarádem z Běloruska si o těchto věcech raději nepíšu, kdo ví, kdo tam ty e-maily čte.
Milan Sova
26.2.2021 09:57
Ještě k těm pasům ;-) Vy jste nikdo nepotřeboval potvrzení o bezinfekčnosti, když se jezdilo třeba na tábory? ;-) Když to vezmu kolem a kolem, tak určitej druh pasu potřebujete při cestování už nyní ;-) Kolik je států, kde nepotřebujete při vstupu negativní test? :-) Stačí se na to podívat selský rozumem a nepotřebuju k tomu pana Mikušu a jeho aeronet :-)
Milan Sova
26.2.2021 09:50
Pane Mikušo je malinko rozdíl když novinář zpravodajsky pokrývá pouliční dění a nebo kdyby měl pokrývat sběr dat ;-) Motáte dohromady dvě věci: novináře a výzvědnou službu :-) Věřte si čemu chcete je to váš boj :-)
Soňa Prachfeldová
26.2.2021 09:24
Lež, sobectví, nemravnost jsou v lidské společnosti stejné, jako před více než 2000 lety. Použila jsem citát z Bible. Nelze vinit jen lidi, nebo jen vládu. Testování, očkování, kázeň , je to nutné. Vláda je v prvních dvou nepružná, v třetím případě je to na nás. Už dávno se měly spojit jak opo , tak koal. , ne jen pořád chtít politicky bodovat, jak tamti jsou špatní, jen oni mají zájem o lidi a dělali by vše líp. Dnes by si nechtěl nikdo z opo sednout do vlády za Babiše. Také jsem znechucena , jak se to vede , všichni na pokraji sil a zlepšení v nedohlednu.
Antonín Nebuželský
26.2.2021 09:07
To by byla debata. :-)
Ať jsou ti papaláši zviditelňováni, od nich se do nenakazím. A už jako dítě jsem doma slyšel :"když se půjde Franta, nebo Pepík utopit, tak půjdeš taky?"...
Ale jestli tady napíše pán :"proč by si Pražák nezájem Brna, nebo třebas do Krkonoš, přidávám já," to je docela k diskuzi, žvlášť, když kamiony si jezdí jako o závod...
Ale to jen pro představu, co tak člověka může napadnout...
Václav Soukup
26.2.2021 08:54
Nelze klást všechnu vinu na lidi. I. pololetí jsme byli v boji proti covidu jedni z nejlepších.
Po prázdninách jsme ale mohli vidět politické intriky, snahu zneužívat nouzového stavu
k obohacení na zdravotnických zakázkách i aroganci některých vládních představitelů
k obyvatelům ČR. Nemluvě ani o " papalášství " pánů Primuly, Kalouska, Jurečky, Faltýnka
a dalších ! Současná vláda, ve které se hádají ANO s ČSSD ztratila nenávratně důvěru
většiny obyvatel tohoto státu a měla by co nejrychleji odejít do zapomnění !!!
Dana Procházková
26.2.2021 07:13
Bylo by velice naivní se domnívat, že Bělorusko uvádí pravdivé údaje. Té naivitě se lze je při pátku upřímně zasmát.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA