Ilustrační foto: pixabay.com
Marta - a život jde dál
23. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
24.2.2021 19:23
Aspergerův syndrom, po prvé jsem si tu přečetla. Vlaďko, to chápu se vracet k předešlému dílu, ale umíš. Vždy je tu něco nového, mohla bys psát seriály.
Vladislava Dejmková
24.2.2021 06:04
Děvčata, jsem ráda, že vás čtení tohoto příběhu baví. Mě zase baví, si ho vymýšlet. Někdy to jde jako po másle, jindy se chvíli trápím. Někdy zase zpětně dohledávám něco v předcházejících dílech, abych se nesekla. Ale tahle teď už velká rodina se mnou v této době skoro "žije", i když jen v mých myšlenkách. Děkuji vám za komentáře k článku, pozornost, kterou mu věnujete mě těší.
Jaroslava Handlová
24.2.2021 00:09
Výstižný nadpis k aktuálnímu příběhu. Několik dílů „Marty" mi uteklo, ale je fajn, že tady si je můžeme dohledat, když zbyde čas. Vlaďko, Tvoje tvorba mě baví.
Irena Drob
23.2.2021 20:14
Prima příběh i s dobrým návodem, jak se dá řešit situace s covidem ve firmě.
Dana Puchalská
23.2.2021 19:00
Vlaďko, začíná to být hodně zajímavé. Že bude další pokračování, viď ?
Zuzana Pivcová
23.2.2021 18:34
A život jde dál....Postavy ve vyprávění to mají lepší než my. Za ně rozhodne Vlaďka. Díky za pokračování, vždy mě potěší.
Daniela Řeřichová
23.2.2021 18:07
Zajímavě se příběh zaplétá a rozplétá, jsem zvědavá na další vývoj.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA