Foto: autorka
Někdy se mi líbí jiný výtvor, než vybrala porota
25. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
13.11.2021 14:25
Smutně pravdivé. Vnímání umění je spíše relativní záležitostí. Ve sportu přece jen platí určitá pravidla - i když! Tam, kde musí působit rozhodčí, bývají problémy. Kdysi dávno mě rozhodčí připravil o titul krajského přeborníka ve fleretu. V hospodě u piva se mi pak omlouval. Dnešní odměny špičkových sportovců jsou ale silně přehnané a chápu je jakou nedílnou součást postupující dekadence naší společnosti.
Daniela Řeřichová
25.2.2021 18:55
Pokud se nejedná o striktně exaktní záležitost, je posuzování soutěží například v oblasti umění vždy ovlivněno osobností hodnotitele. Jsem propojena s výtvarnou soutěží dětí a porota to má opravdu těžké vybrat jen několik těch nej... ☺
Marie Měchurová
25.2.2021 18:03
Ne nadarmo se říká, sto lidí - sto chutí. Když už u nějaké soutěže je zvolená (nebo samozvaná) porota měli by jsem její hodnocení přijmout, stejně to nezměníme. Můžeme si jen postesknout, že to mělo být jinak. Hezké zamyšlení.
Jana Šenbergerová
25.2.2021 13:40
Pozorně jsem přečetla, protože jsem byla zvědavá, k čemu vaše snažení směřuje. Mám to podobně, nicméně nejvíce mě zaujala věta: "Inu, svět je jedno velké divadlo a my jsme v něm herci. Většinou." Nepochybuji o tom, že je to tak. Měníme role, převleky, jeviště. Navíc se přikláním k tomu, že je to tak vždycky. A také nepochybuji o tom, že to, co jsem teď napsala, se nebude líbit všem. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA