Foto: autorka článku
Nápad na poznávání Sardinie (1. díl)
22. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
24.2.2021 22:50
Eleno, já to někdy taky dělám, že objevím něco, když už je to v polovině... Pak mě zaujmou i další články autora. Považuji si proto každého, koho moje příspěvky zaujmou, na pořadí nezáleží. Děkuji Ti.
Elena Valeriánová
24.2.2021 18:09
Jaruško, nejdříve jsem si přečetla kapitolu 2 a pak hned kapitolu 1. Vůbec mi to nevadilo, protože se mi to líbilo. :-) A už se těším na kapitolu 3.
Jaroslava Handlová
23.2.2021 23:44
Teď děkuji ještě Martině, Aleně, Heleně, Milanovi a Elišce. Také jste mě potěšily. /// Aleno, ono se mi nezadaří vždycky někoho najít na podobné výlety. Tentokrát si děvčata našla mě. V tomto kompletním složení jsme byly naposledy v r. 2013 a publikovala jsem zde na íčku články s názvem Řidičkou v Itálii - 4. díly. Tehdy byla použita jiná jména - ale jsme to stále my. Ale často bývám na cestách jen ve dvojici, nebo taky sama. /// Paní Heleno, kdyby se nám poštěstilo pokračovat někdy v jižní Sardinii, tak vím že se mám na koho obrátit pro získání dalších tipů (které třeba nejsou v běžných průvodcích) - dobrých zkušeností není nikdy dost. /// Pane Milane, tak ta jízda ne kole zaslouží pochvalu. To bych tam v horku nedala.
Eliška Murasová
23.2.2021 22:34
Jarko, moc se těším na pokračování, vypadá to na bezvadnou dovolenou ve čtyřech.
Milan Sova
23.2.2021 20:18
Sever je skvělej na jihu na mě bylo i na začátku října moc vedro. Bezva posezení ve večerní Olbii, nahoru nad Oblií jsem to projel jen na kole, tak že trochu zrychleně. Jinak severní vnitrozemí jsou jen hory a tak nahoru a dolu :-) Těším se na pokračování.
Helena Přibilová
23.2.2021 20:10
Paní Jaroslavo, na mapce jsem si všimla, že jste se pohybovaly na severovýchodě ostrova. My jsme naopak měli svoji základnu právě v Cagliari, odkud jsme každý den podnikali výlety. Poznali jsme spíše jižní a jihozápadní část ostrova, ale podívali jsme se i do jeho centrální části. V hlavním městě se nachází velký přístav, proto tam v době naší návštěvy bylo vidět dost přistěhovalců. Italská vláda spoléhala na jejich začlenění do většinové společnosti. My jsme s tímto neměli žádný problém, náš pobyt na Sardinii byl velmi příjemný a rádi na něj vzpomínáme. Budu ráda, když si budu moci přečíst vaše zážitky a porovnat je s našimi.
Alena Tollarová
23.2.2021 17:35
Jarko, jak ráda bych měla takovou akční partu! Takhle mi nezbývá než se těšit na pokračování vašich dobrodružství.
Martina Růžičková
23.2.2021 16:36
Poutavě napsaný začátek. Již se těším na pokračování. Podle fotek je na Sardinii vskutku krásně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA