Nápad na poznávání Sardinie (1. díl)
Foto: autorka článku

Nápad na poznávání Sardinie (1. díl)

22. 2. 2021
cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Daniela Řeřichová
Děkuji za napínavý úvod a moc se těším na pokračování.
Jaroslava Handlová
Eleno, já to někdy taky dělám, že objevím něco, když už je to v polovině... Pak mě zaujmou i další články autora. Považuji si proto každého, koho moje příspěvky zaujmou, na pořadí nezáleží. Děkuji Ti.
Elena Valeriánová
Jaruško, nejdříve jsem si přečetla kapitolu 2 a pak hned kapitolu 1. Vůbec mi to nevadilo, protože se mi to líbilo. :-) A už se těším na kapitolu 3.
Jaroslava Handlová
Teď děkuji ještě Martině, Aleně, Heleně, Milanovi a Elišce. Také jste mě potěšily. /// Aleno, ono se mi nezadaří vždycky někoho najít na podobné výlety. Tentokrát si děvčata našla mě. V tomto kompletním složení jsme byly naposledy v r. 2013 a publikovala jsem zde na íčku články s názvem Řidičkou v Itálii - 4. díly. Tehdy byla použita jiná jména - ale jsme to stále my. Ale často bývám na cestách jen ve dvojici, nebo taky sama. /// Paní Heleno, kdyby se nám poštěstilo pokračovat někdy v jižní Sardinii, tak vím že se mám na koho obrátit pro získání dalších tipů (které třeba nejsou v běžných průvodcích) - dobrých zkušeností není nikdy dost. /// Pane Milane, tak ta jízda ne kole zaslouží pochvalu. To bych tam v horku nedala.
Eliška Murasová
Jarko, moc se těším na pokračování, vypadá to na bezvadnou dovolenou ve čtyřech.
Milan Sova
Sever je skvělej na jihu na mě bylo i na začátku října moc vedro. Bezva posezení ve večerní Olbii, nahoru nad Oblií jsem to projel jen na kole, tak že trochu zrychleně. Jinak severní vnitrozemí jsou jen hory a tak nahoru a dolu :-) Těším se na pokračování.
Helena Přibilová
Paní Jaroslavo, na mapce jsem si všimla, že jste se pohybovaly na severovýchodě ostrova. My jsme naopak měli svoji základnu právě v Cagliari, odkud jsme každý den podnikali výlety. Poznali jsme spíše jižní a jihozápadní část ostrova, ale podívali jsme se i do jeho centrální části. V hlavním městě se nachází velký přístav, proto tam v době naší návštěvy bylo vidět dost přistěhovalců. Italská vláda spoléhala na jejich začlenění do většinové společnosti. My jsme s tímto neměli žádný problém, náš pobyt na Sardinii byl velmi příjemný a rádi na něj vzpomínáme. Budu ráda, když si budu moci přečíst vaše zážitky a porovnat je s našimi.
Milan Sova
Německý kafe je německý kafe :-)
Alena Tollarová
Jarko, jak ráda bych měla takovou akční partu! Takhle mi nezbývá než se těšit na pokračování vašich dobrodružství.
Martina Růžičková
Poutavě napsaný začátek. Již se těším na pokračování. Podle fotek je na Sardinii vskutku krásně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%