Foto: autorka
Páteční den jak vyšitý
20. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
20.2.2021 21:39
Když je "neštěstí druhého" podáno takovouto formou, je dovoleno se i zasmát. K tomu parádní fotky, no a co dodat - povedlo se Soni.
Dana Puchalská
20.2.2021 20:35
Soni, já takovým dnům taky říkám DB. Nebo blbštajni na entou. Děkuju za hezkou procházku...
,
Alena Vávrová
20.2.2021 20:14
...ale fotky máš "jak víno"! To "křup" od brýlím jsem taky jednou při vystupování z auta slyšela...
Hana Nováková
20.2.2021 19:57
Soni, tekutin je málo a tak sůl zůstává nerozpuštěná. Nic v tom nehledejte a nefunguje to, zkoušela jsem několikrát. Ta síla energie je v našem vědomí. Musíme si pomoci sami, hledat v přírodě pozitiva, vyhýbat se negativním lidem a být rádi, že jsme na tom jak jsme, ale jsme pořád na této zemi, radujeme se z bližních a z krás kolem nás, na rozdíl od jiných, kteří třeba to štěstí nemají a pomalu v bolestech umírají, nebo do konce života se nemohou vyléčit a uzdravit.
Soňa Prachfeldová
20.2.2021 19:57
Děkuji Naděnko, Zuzko, Alenko. Také u mě sůl sedí na dně, ten jablečný Zuzko nemůže vadit. Beru to s humorem, když se vše nevyvede, umím si i říct něco neslušného sama sobě .
Zuzana Pivcová
20.2.2021 19:29
Ještě chci. Soňo, napsat, že pokus se solí na dně sklenky jsem si udělala, už když jsem chystala Tvůj článek. Sůl je zatím stále na dně....Ale nevím, zda to platí, mám totiž pouze jablečný ocet, třeba funguje jinak. :-D
Alena Várošová
20.2.2021 19:21
Soni, všechny dny nemohou být vydařené.i Potkáváme se i se dny,které nám nepřinášejí jen radost,ale i starosti a takový je život.Ať máš už jenom ty dny plné radosti,kterými tě obohacuje tvoje krásná Mysty.
Zuzana Pivcová
20.2.2021 19:06
Myslím, Soňo, že s takovýmto druhem problémů si jako silná osobnost poradíš celkem hravě. Ne, že bych Ti to přála! :-D
Naděžda Špásová
20.2.2021 18:11
Taky jsem od rána měla den blbec. Zachránila to kontrola zahrady a následná procházka u Labe v Brné. :-)
Soňa Prachfeldová
20.2.2021 17:22
Díky moc za komentiky a omlouvám se, mobil mi přidělil nedopatřením hvězdičky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA