FOTO: Elena Valeriánová
Fotoreportáž: Zima 2021, ta mikulovická
20. 2. 2021Mikulovice jsou obec ležící na hranici s Polskem mezi Jeseníkem a Zlatými Horami. V současnosti zde žije asi 2500 obyvatel. První písemná zmínka o obci je z roku 1263. Patřily do majetku vratislavských biskupů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
22.2.2021 22:26
Elen, obdivuji tvé znalosti, lásku k přírodě a um zachytit vše živé z "tvého revíru." Přeji pěkné světlo a krásná rána.
Marie Novotná
22.2.2021 07:19
Pozdě ,ale přece .Nestíhám . Elen, pevná ruka ,trpělivost a vystihnutí momentu. Co víc říci ,prostě krása.
Jan Valerián
21.2.2021 20:27
I mně se článek a fotky moc líbily :-) Jde vidět, že je maminka šikovná po mně...
Marie Bartošová
21.2.2021 12:30
Tedy, Eleno! Jsem nadšená. Patřím do kroužku ornitologických laiků, jak si říkáme, a dovoluji si Tvůj článek a fotky přeposlat všem členům. Kdy vložíš další díl ?
Jana Šenbergerová
21.2.2021 12:23
Krásná paleta ptactva v jesenických končinách. O to víc jsem smutná, protože u nás v rámci přestavby nového kluziště vykáceli na nábřeží letité stromy, ve kterých jsme celý rok pozorovali různé ptáky. Moc se ti to povedlo včetně průvodních slov.
Dana Kolářová
21.2.2021 09:43
Elenko, nemám sice zimu ráda, ale ta tvoje mikulovická je potěchou pro oči a pohlazení na duši!
Elena Valeriánová
20.2.2021 22:38
Děkuji za všechny vaše pěkné a milé komentáře. Já vím, že je těch fotek docela dost, ale věřte mi, to jsem se dost krotila a z vybraných vyřazovala. :-) Takže děkuji i za výdrž. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA