Roman Prymula už není poradcem premiéra Babiše. FOTO: FTV Prima, CC BY 3.0, /commons.wikimedia.org
Prý mula by se chovala lépe než Prymula
18. 2. 2021Předseda vlády Andrej Babiš ukončil spolupráci s Romanem Prymulou poté, co jej novináři vyfotili v hloučku fandů fotbalové Slávie, ačkoliv pár hodin předtím ordinoval Česku tvrdý lockdown.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Rostislav Mraček
19.2.2021 19:31
Tak to já jsem k panu Váchovi shovívavý. Zvláště poté, co na zdejší portál vtrhl Pépééétét se svými "paky, dementy, svoločí, sajrajtem i kretény!"
Jarmila Komberec Jakubcová
19.2.2021 17:59
Trochu jsem psala o této kauze na chatu Politika. Silná slova jsou zbytečná, vyvolávají emoce které nejsou adekvátní. Články pana A.Váchy jsou občas trochu za hranou viz otázka očkování Sputnikem.
Jana Kollinová
19.2.2021 13:34
Uvítala bych sdělení autora s větším nadhledem a menší mírou pejorativy. Něco, čeho bychom se mohli zachytit v úvahách o současném stavu.
Hana Šimková
19.2.2021 13:11
Jak s námi začne mávat zloba a závist tak to bude horší než covid. Každý má svůj rozum atak ať se ho snaží používat. A voly a ostatní zvířátka nechte na pokoji. Mají možná více rozumu, než někteří z nás.
Soňa Prachfeldová
19.2.2021 13:01
Myslím si, že je škoda odchodu pana Prymuly, je to schopný epidemiolog, pozval ho p Tvrdík, bylo to legální, povolené. Pan Prymula si měl / to zřejmě neumí, není empatický/ uvědomit, že je jeho návštěva v rozporu s jeho slovy k lidem, to je pravda, následky ponese sám. Ale tolik zloby, to snad není zapotřebí. Co jsme to za lidi ? Čo sme to za ludia - písnička tuším od Elánu.
Jitka Caklová
19.2.2021 12:49
11:08 ...... Původně jsem Ti chtěla napsat, abys moje jméno a komentáře, napříč portálem, přestala vidět "rudě". Ale pak mě napadlo, proč bych Ti vlastně měla odpírat něco, co Ti očividně dělá radost, to by bylo nelidské. Tak si posluž, u mě dobrý :-) :-)
Milan Milan
19.2.2021 12:46
Já nevím, ale zaregistroval jsem že p. Prymulaja je naočkován a měl udělaný i negativní test. To prý byly podmínky pro účast na tribuně. Co teda jako porušil, že jej všichni odsuzují??
Helena Jelínková
19.2.2021 11:58
S panem Váchou v jiných věcech nesouhlasím, jako s tím Sputnikem. Ale v tomto má pravdu. Politici by se měli chovat zodpovědně a jít příkladem. Jen se mi nelíbí to přirovnání. Pak se není co divit, že lidé nařízení nedodržují. A také bude tato situace, co je teď trvat déle.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA