Zpěvák Daniel Landa a epidemiolog Jiří Beran navrhují rozvolnit. Prymula chce tvrdý lockdown
Ilustrační foto: pixabay.com

Zpěvák Daniel Landa a epidemiolog Jiří Beran navrhují rozvolnit. Prymula chce tvrdý lockdown

18. 2. 2021

Zpěvák Daniel Landa a epidemiolog Jiří Beran dlouhodobě krituzují vládní opatření proti šíření koronaviru v Česku. Podle nich přijatá opatření nejenže nefungují, ale navíc přivádějí zemi k ekonomické katastrofě.

koronavirus zdraví
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Řezáčová
Panebože! Landa mluví do epidemiologie! Panu profesorovi Beranovi se divím ... Dovedete si tady někdo představit, co by nastalo, kdyby se vše udělalo tak jak radí "hlavní epidemiolog" Landa? Otevřít v tuto chvíli naráz prakticky všechno? Teď je nutné se chránit před virem, po přijetí jejich desatera, bychom se museli chránit daleko víc jak normálně před tím, abychom si nezablokovali záda, nezlomili nohu, nedostali žlučníkový záchvat ... Teď se chráníme rouškami a omezením kontaktů, pak bychom museli navíc jen ležet na gauči a jíst suché rohlíky ... Copak ty špitály snesou další příliv nemocných s covidem? Možná ano, ale budou to jen covidové nemocnice, žádná interna, žádná chirurgie, žádná neurologie, kdoví, jestli porodnice .. Landa ať raději nevymýšlí ptákoviny a jde do špitálu na brigádu - může vozit např. mrtvé na patologii ...
Anna Potůčková
Jsem další, která souhlasí s desaterem Daniela Landy a epidemiologa Jiřího Berana
Václav Soukup
Mám rád lidi, kteří přicházejí s nápady jak situaci změnit ! Nejhorší je strach a pasivita.
Danka Rotyková
Nevím, co je lepší, ale je fakt, že nějaká zásadní změna musí přijít. Jsem strašně naštvaná, že jinde jde plánovat očkování atp. rychle a u nás je to stále stejné, pomalé a špatně fungující. Proč ti ti naši představitelé neokoukali třeba v Německu? Vzdyť prý spolu komunikují, to jim pan premiér nerozumí?
Zuzana Pivcová
Za sebe se podepisuji pod to Desatero. Píšu tak, jak to vnímám já, a s nikým, kdo bude psát po mně, ať kriticky nebo souhlasně, nebudu polemizovat. Já i moje sestra (obě žijeme samy v izolaci) jsme příkladem toho, jak se dlouhotrvající negativní, stresující a k žádnému zlepšení nevedoucí opatření dokáží se vší silou podepsat na do té doby vcelku dobrém zdravotním stavu jedince. Nikdy bych netušila, že budu tak oslabená. Ztratily jsme koníčky, studium, schůzky s přáteli, když není rodina. A to do toho nezahrnuji to, kam spěje naše země. To je všechno, co tu říkám.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%