FOTO: Helena Votíková
Lidé se v době epidemie čím dál méně hýbou. Týká se to spíše mladší generace, senioři jsou na pohyb bez fitcenter zvyklí
25. 2. 2021Jsou zavřená fitcentra, nemůžeme cvičit. To jsou časté nářky mladší generace. Starší lidé se diví a říkají: Kdo chce cvičit a hýbat se, může přece doma nebo v přírodě, my jsme sportovali, i když žádná fitka neeexistovala.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Irena Mertová
25.2.2021 09:57
Chodím na procházky a doma cvičím na páteř a šlapu na rotopedu. To jsem dělala i dříve.
Václav Soukup
25.2.2021 09:26
Nejvíce mně iritovaly výzvy politiků ve stylu " zůstaňte doma, nechoďte ven apod. ". Jako by
nevěděli, že při sezení v bytě dochází postupně k odvápnění kostí a jejich následnému
řídnutí. Následkem pak můžou být různé zlomeniny, které mohou mít zejména pro seniory
fatální dopady.
Věra Ježková
25.2.2021 09:03
Můj nejoblíbenější pohyb je chůze. Bohužel v současné době ji poněkud zanedbávám. Také jsem přestala chodit do schodů, protože v roušce se mi špatně dýchá a nechci na chodbách setrvávat moc dlouho.
Daniela Řeřichová
25.2.2021 07:51
Je to jiný životní styl, mnoho lidí si dnes bez fitka neumí pohyb představit, naprosto to respektuji. Sama jsem tam nikdy nebyla, dost dlouho jsem ale chodila do Sokola. Také cítím, že mi tuhne tělo u PC, i když se snažím chodit ven, včera 7 km.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA