Čekání na vítr. FOTO: Eliška Murasová
Každý den je jiný, i když …
18. 2. 2021Moc se toho v tomto čase dělat nedá, ale na jedno je času více, než kdy bývávalo, na procházky. A pokud chci zůstat pozitivní, a to bych moc ráda (covidově samozřejmě negativní), musím si dělat každodenní malé radosti všude, kudy chodím, možná si i trochu vymýšlet a hrát si ... a fotit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
26.2.2023 15:02
Náhodou se mi ukázal tento kouzelný článek a moc mě potěšil. Dokonce jsem si na něj i vzpomněla, četla jsem ho. Ale 2 roky zpátky jsem myslím nic nekomentovala, ale jen četla. Tak to teď napravím. Je to kouzelné propojení slov, obrázků, myšlenek a pocitů. Moooc pěkné. :-)
Anna Martiníková
19.2.2021 22:58
Milá Elimurko, i v této divné době jsi v našich představách vykouzlila krásný, obyčejný den s procházkou zimní krajinou a potěšila nás. Díííky.
Libuše Křapová
19.2.2021 11:58
Některé dny jsou prostě nádherné :-) Díly , Eliško, že jsi se s jedním takovým s námi podělila :-)
Elena Valeriánová
19.2.2021 11:09
Elinko, krásně poetické vyprávění a tvoje fotky jsou jak pohlazení po duši.
Helena Přibilová
19.2.2021 10:37
Šťasten je ten člověk, který dokáže vnímat "všední maličkosti" a radovat se z nich.
Jaroslava Handlová
18.2.2021 22:04
Já jsem se k Tvému článku dostala až teď večer. Ale dobře jsem udělala, že jsem ho neodložila až na zítra. Po tak pestré zimní procházce, plné veselých nápadů se mi bude krásně usínat. Foť a piš, Eliško, bavíš nás :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA