Čekání na vítr. FOTO: Eliška Murasová
Každý den je jiný, i když …
18. 2. 2021Moc se toho v tomto čase dělat nedá, ale na jedno je času více, než kdy bývávalo, na procházky. A pokud chci zůstat pozitivní, a to bych moc ráda (covidově samozřejmě negativní), musím si dělat každodenní malé radosti všude, kudy chodím, možná si i trochu vymýšlet a hrát si ... a fotit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
18.2.2021 20:43
Eliško, to hledím. Vymyslet příběhy podle fotografií byl dobrý nápad, To já bych nesvedla. Máš dar vidění a fotky jsou toho důkazem. Zelení mužíci mě pobavili. Eliško, vymýšlej, hrej si a hlavně foť.
Jitka Caklová
18.2.2021 20:13
Eliško, moc krásné fotky. Já si zimu, obzvláště tu letošní, prožívám zaslouženě dlouhými vycházkami bílou přírodou a většinou bez foťáku. Možná proto, že jsem se dozvěděla, že pod vlivem světla nebo slunečního záření, obzvláště na bílém sněhu, dochází k aktivaci šišinky mozkové (epifýzy), která pak během nočního spánku (od 24.00 do 3.30 hodin) intenzivně produkuje hormon melatonin, který se podílí na celkové revitalizaci organismu. Sice to není z mé hlavy, ale funguje to. Ty na rozdíl ode mě máš 2v1 :-)
Soňa Prachfeldová
18.2.2021 19:51
Díky všem těm omezením, více vnímáme a já se snad i tím zabavím a utěšuji. Nejvíce mě fascinují staré stromy, všelijak pokroucené, polámané a ony zase ožijí, zazelenají se a některé i pořád plodí. Halas dětí je všude, ty se rády shlukují do skupinek, I staří lidé jsou rádi, když mohou jeden s druhým prohodit pár slov a je dojemné, vidět špatně chodící, ale tak se snaží. Díky, moc hezké fotky.
Martina Růžičková
18.2.2021 18:14
Zachytila jste na své fotoprocházce kouzelné detaily i okamžiky. A ještě jste nám o nich tak hezky napsala. Díky :-)
Alena Tollarová
18.2.2021 17:23
Eliško, mně by se tam taky asi moc nelíbilo, ale Tvoje povídání a fotky se mi líbí :)
Eva Mužíková
18.2.2021 15:01
Eliško, moc mne Tvůj článek zaujal. K tomu nádherné fotky s milými a vtipnými popiskami.Tleskám, Bertice
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA