rákosí u břehu šustivě obejmuto větrem zrcadlem hladiny noří se slunce do hlubin tmavých pocitů zapomnění naproti hvězdám kreslených na duši studící půdě vlahým závanům naději vzlétám...
![Večer](/images/rakosi-1.jpg)
pixabay.com
Večer
17. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
22.2.2021 06:09
Pane Dalibore, máte pravdu. Takto ano. Ač jsem četla několikrát a pozorně, vnímala jsem to takto: vlahým závanům naděje
Dalibor Polanský
21.2.2021 08:37
Paní Eleno, to nejde změnit. "Naproti ......naději vzlétám. Děkuji za zájem.
Elena Valeriánová
21.2.2021 06:55
Grafické uspořádání veršů mě, přiznávám, poněkud ruší. Jedno písmenko bych změnila, troufalá, "naděje". Přesto všechno vnímám ty pocity. Děkuji.
Dalibor Polanský
17.2.2021 17:47
Záměr tam je. Je to oddělení významů. Zkuste se v těch mezerách nadechnout.
Vladislava Dejmková
17.2.2021 11:39
Kromě myšlenek by mě také zajímal důvod odlišného grafického uspořádání a jiného fontu. Je to jen pokus o odlišení se, nebo je za tím i něco víc?
Jana Šenbergerová
17.2.2021 10:16
Krásné, ale marně pátrám po významu grafického uspořádání básně. Možná v tom žádný záměr není, ... Nevnímám to jako závadu, ale myšlenka se vtírá.
Soňa Prachfeldová
17.2.2021 09:45
Je krásné se ponořit do ničeho u tiché hladiny, kde občas vyskočí rybka, či zašumí rákosí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 6. týden
Tento týden bude vědomostní kvíz na téma "Názvy států". Tak schválně, jak na tom jste v zeměpise?
AKTUÁLNÍ ANKETA