Ilustrační foto: pixabay.com
Den sv. Valentýna
15. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
16.2.2021 18:04
Vlasto, myslím, že to řešení určitě má. Tady je spousta íčkařek z Prahy a jsou docela akční, překonat ostych bude možná malinko složitější, ale zvládnout se to dá. Já taky nemusím velké davy, ale školní sraz v Praze nikdy nevynechám. Tak držím palce. :-)
Zdenka Soukupová
16.2.2021 12:30
Hezky napsané. A souhlasím s Václavem, kamarádka by byla jednodušší řešení. Něco o tom vím.
Václav Soukup
16.2.2021 09:09
Velmi pěkná a hlavně upřímná zpověď ! Škoda všech těch " prošvihnutých " srazů. Radím
hledat spíše kamarádku než " dědka ". Hrozilo by reálné nebezpečí, že by jste ho do týdne
" umlátila " železnou pánví !
Eliška Murasová
15.2.2021 22:13
Vlasto, se sebou to člověk nemá jednoduché. Ale to, že jste o tom napsala už je krok. Jak píšou děvčata, tady se docela daří seznamovat.
Zuzana Pivcová
15.2.2021 19:17
Tady už se spřátelilo lidí, hlavně žen! A je jedno, jestli mají partnera nebo žijí samy. Jen aby už se mohlo volně pohybovat. Písemně to není ono, i když lepší než žádný kontakt.
Irena Mertová
15.2.2021 18:23
Pokud vím , tak redakce si z blogů články, které se jí líbí, vytahuje k zveřejnění. Já myslím, že takových introvertů, kteří ale potřebují i společnost druhých občas, je tu hodně . Řadím se mezi ně také. I moje nejlepší kamarádka, se kterou se znám strašně dlouho, je taková. Do společnosti, mezi lidi - a pak hupky šupky domů, do svého doupěte. Na výlet, na pivo, a dom. V této době si aspoň občas popovídat telefonem nebo napsat mail. Těším se, až bude normální doba - to se vždy pár lidí tady domluvilo a na výlety se jezdilo. Je to všechno nezávazné a přitom fajn. Domlouvá se na chatu i60. A nějakého mingláka já už nehledám. Není jednoduché najít fajn kamarádku, natož fajn mingláka. Ti už budou rozebraní - nebo na nich bude něco, co bych neskousla. Jak píše Ivana, ono se to nějak vyvrbí...:-)
Soňa Prachfeldová
15.2.2021 18:17
Hezký příspěvek.Upřímně napsaný. Co s tím ? Vlasto asi nic, jen to, co sama chcete a jak si co chcete uspořádat. Fakt je, že velké zázraky se nedějí, ale někdy malinkaté jo. Třeba je člověk ani nevnímá. Ať je vše, jak chcete Vy sama.
Vlasta Ledlová
15.2.2021 17:38
Dala jsem včera tenhle příspěvek do rubriky BLOG. Ten můj blog jsem nazvala Moje literární poklesky a popsala jsem ho jako směs skutečnosti a fantazie podle nálady. Netušila jsem, že se objeví i tady. (-:
Marie Měchurová
15.2.2021 17:09
Tak to já jsem opačný pripad. Srazy, setkávání s kamarády to je moje. Manžel je spíš samotář.
Jsme členy turistické skupinky, se kterou jezdíme víc jak 20 let po výletech i na dovolené. Třetina má partnery, ostatní jsou singl, hlavně ženy. Některe si našly partnery. Setkání na icku jsou Prima.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA