Za bráchou na vojně
Ilustrační foto: pixabay.com

Za bráchou na vojně

11. 3. 2021
Můj příběh vzpomínky
Hodnocení:
(5.1 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Kollinová
Hezký čtivý článek. Bohužel, jako jedináček jsem nikdy nepoznala jedinečnost chvil strávených se sourozenci.
Martin Vrba
Krásný sourozenecký vztah, to má svou váhu v každém věku, hezky vylíčeno, přímo to z toho čiší.
Jaroslava Handlová
Hezké vzpomínání. Já jsem bratra neměla, zato manžel si „užíval" povinné dva roky hned po svatbě. Tak se ke mně dostaly různé veselé historky i z tohoto prostředí. Ovšem pro něj vojna žádná velká zábava nebyla. Z kasáren viděl na svoje bydliště, a přesto tam nemohl. Při prvním pokusu o opuštění posádky byl polapen a o to více byl pak sledován. Maruško, líbí se mi příkladný vztah mezi vámi i hezké vzpomínky.
Anna Potůčková
Moc hezký článek, určitě je na co vzpomínat. Já bratra neměla, ale měla jsem bezva kamaráda, se kterým se kamarádím do dnešního dne a sloužil na vojně až v Čierne nad Tisou. No dopisů z vojny jsem dostala hezkou řádku......
Soňa Prachfeldová
Jo vojna není kojná Jak se říkalo můj brácha byl na vojně v Terezíně, nedaleko od nás a protože to byl tatínkův mazánek ,tak ten ho často navštěvoval a vozíl mu dobroty což se mému bráškovi moc líbilo i klukům na cimře a já jsem si ho proto často dobírala a dobírám ještě teď.
Eva Mužíková
Měli jste podle vyprávění hezký vztah.
Hana Nováková
Krásné vzpomínky, v důchodu je na co vzpomínat
Zuzana Pivcová
Maruško, už po několikáté se přesvědčuji, že máš z mládí hodně veselých zážitků a umíš je báječně podat.
Naděžda Špásová
Hezké vzpomínky. Myslím, že takový půlrok povinné vojenské služby by dnešní mládeži rozhodně neublížil. Trocha disciplíny není nikdy na škodu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%