Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Měchurová
14.2.2021 09:50
Mám zprávy, že se nejede. Nicméně reportáž je přímo profesionální. Fotky nádherné, atmosféra též. Děkuju.
Jana Šenbergerová
14.2.2021 09:24
Evi, dík! Líbila se mi už tvoje fotka ve FD. Konečně je sníh a fanoušci si to moc neužijí, ale i v TV je to lepší než nic.
Alena Tollarová
14.2.2021 08:55
Jsi holka odvážná. Díky za reportáž :)
Ilona Erika Kolář
14.2.2021 08:29
Kde jsou ty časy, když jsem se kazdoročně zúčastnila. Vzpomínám si, že jeden rok bylo kolem mínus patnácti, myslela jsem, že v té startovní ohradě, kam jsme byli nahnáni a čekali téměř bez pohybu na start, umrznu, a rozmrzla jsem až pět km před cílem.
Věra Ježková
14.2.2021 08:16
Milá předjezdkyně, děkuji ti za moc hezké fotky. Četla jsem, že tentokrát poběží jen „oficiální“ sportovci, ostatní poběží virtuálně. Od té doby občas přemýšlím, jak se běhá virtuálně. Už jsem to probírala s Martinou a Jendou. :-)
Marie Novotná
14.2.2021 06:30
Bertice, jsi dobrá. :-) Je tam krásně.
Vladislava Dejmková
14.2.2021 05:39
Díky, aspoň na chvilku se člověk octne v místě děni.
Dana Puchalská
14.2.2021 04:25
Evi-Bertice, jsi zuřivá reportérka. :-) :-) :-)Do Bedřichova jsem jezdila,ale ani nechtěj vědět,kolik je to let. Až Tě uvidím tak to číslo zašeptám.
Alena Vávrová
13.2.2021 23:26
Evi, díky moc za připomenutí mile známých míst. V Bedřichově jsme bývali "pečení vaření", většinou ubytovaní na Lesní chatě. A nejmladší J50 párkrát jel a také několik známých lidí tady od nás. Určitě se budu dívat a syn taky, bohužel má po žížalkách - 2 díry v koleni po drénu a sotva sundanou ortézu...
Daniela Řeřichová
13.2.2021 21:33
Děkuji za připomínku úžasné tradice. Vždycky jsem obdivovala účastníky i pořadatele.
Načíst starší příspěvky