Ilustrační foto: pixabay.com
Tak a jsem bez oběda.
13. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Doušová
14.2.2021 13:34
Snadno se na sporáku něco zapomene a je z toho připálenina a nemusí to být jen kvůli i60. Hano ,mě to také poučilo a už na sporáku nikdy nic nenechávám ,když jdu na počítač.
Hana Rypáčková
14.2.2021 08:38
Mám časovací vajíčko. Sice, když zazvoní , jdu se podívat ke dveřím ,kdo jde. Ale jdu okolo kuchyně a tak to nespálím. Ale jak to smrdí, vím.
Marie Novotná
14.2.2021 06:35
Nastavený čas v mobilu to jistí venku, ale i doma. Ano, jsem s vámi v řadě,, časovačů".
Alena Vávrová
13.2.2021 23:35
Zuzko, "šťastná to ženo!" Já si nyní musím dávat "majzla", rozbil se mi kuch. minutovník a kde vzít a nekrást nový. To byla moje záchrana, bez něj jsem od vaření do obýváku neodešla.
Eva Mužíková
13.2.2021 22:37
Hani, nejsi v tom sama. Mně se podařilo díky íčku připálit brambory, několikrát vyvařit vodu a připéct závin i sekanou....... Od té doby si také nařizuji časovku.:))
Marie Faldynová
13.2.2021 21:03
Kombinace počítače a vaření se neosvědčila ani mně, a ani to nemusí souviset s íčkem. Hrnec po posledním připálení jsem na štěstí umyla, ale plastový sáček v tom na štěstí nebyl.
Dana Divišová
13.2.2021 20:47
Jsem taky v řadě. Úplně nejhorší je to v létě, když vylezu na zahradu. Tam ustřihnu, tam vyrýpnu, hodím trávu slepičkám, zaleju kytičky v truhlících. Na vaření úplně zapomenu. A pak dva dny větrám...
Zuzana Pivcová
13.2.2021 19:41
Musím se trochu smát. Já mám spolu s íčkem zapnutou tak akorát rychlovarnou konvici a ta se naštěstí vypne sama. :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA