Ilustrační foto: pixabay.com
Tak a jsem bez oběda.
13. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
13.2.2021 16:54
Vidím, že nás tu bude více, i já jsem v řadě, komu se toto stalo stalo. Rýže to nebyla, byly to kobzole. Ičko ale tentokrát je v tom zcela nevinně.
Marie Seitlová
13.2.2021 16:23
Tak se také stavím do řady těch, co něco připálili. Když to ičko je tak zajímavé.
Jana Šenbergerová
13.2.2021 16:17
Také se mi to už nejednou stalo, a to si dávám budíček, ale v zaujetí íčkem ho stejně přeslechnu. Co nezvládnou uši, zachraňuje nos. Někdy příliš pozdě. :-)
Marie Měchurová
13.2.2021 15:47
Tak to jsem ráda, že nejsem sama. Ve většině případů za to může íčko.
Naděžda Špásová
13.2.2021 14:09
Tohle už se mi taky stalo a ne jednou, když to není rýže, tak jsou to brambory, nebo něco jiného. :-)
Daniela Řeřichová
13.2.2021 13:23
Naprosto Vám rozumím, Hano, v připalování jsem expert. Můj dědeček říkával, že kuchařka nemá odcházet od sporáku. Mockrát jsem mu v pozdějším věku dala za pravdu.
Jan Zelenka
13.2.2021 12:54
Jo, milá Hano, nejste sama. Mně už se to stalo několikrát. Podvědomí nezapracovalo. Člověk si musí srovnat v hlavě, co je důležitější. Potrava duševní, či ta k jídlu. Teď už u mě vítězí s přehledem jídlo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA