Litoměřice v proudu času
foto autor

Litoměřice v proudu času

13. 2. 2021
Můj příběh
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Přibilová
Litoměřice jsou krásné město a mají i nádherné okolí. Vždy se tam rádi zastavujeme při našich výletech do Českého středohoří. Děkuji rovněž za krásné fotografie, které doprovázejí Vaše zajímavé vyprávění.
Vladislava Dejmková
Zajímavá prezentace města i fotky. Nikdy jsem tam osobně nebyla, tak mám aspoň trochu predstavu.
Zuzana Pivcová
Takové hezké město, a to jsem tam byla krátce jen jednou v životě, a to jen proto, že jsem byla účastnicí konference historiků, kterou pořádal Památník v Terezíně. Děkuji za moc hezkou prezentaci.
Martina Růžičková
Litoměřicemi jsem bohužel zatím jen projížděla, proto děkuji za představení tohoto krásného města s bohatou historií prostřednictvím fotografií. Vyprávění o jeho dějinách mě také zaujalo. Děkuji :-)
Jan Zelenka
Milé dámy, děkuji za vaše komentáře. V Litoměřicích se žije docela dobře. Obchodní síť je široká, je zde velká spádová nemocnice, MHD je zdarma, krásné okolí, škoda jen, že ten blbý virus pozastavil aktivní život. Musíme čekat a věřit.
Marie Měchurová
Škoda, že se neuskutečnil plánovaný sraz ickaru. Mohli jsme se po těchto krásných místech projít. Byla jsem tam jedenkrát a moc se mi Litoměřice líbily. Vlakem je projíždíme několikrát za rok. Hezke fotky!
Daniela Řeřichová
Zajímavý příspěvek k historii královského města Litoměřice, kam jezdím velice ráda,
Hana Nováková
Děkuji za přiblížení Litoměřic slovem i obrazem, je to krásné město
Anna Potůčková
Litoměřice sice neznám, ale fotky jsou moc hezké!
Naděžda Špásová
Zajímavě prezentováno. Litoměřice znám, máme to tam kousek. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%