Foto: autorka
Fotoreportáž: Ze ztichlé Malé Strany
14. 2. 2021V pondělí 8. února mě při ranním pohledu z okna přivítala čerstvá sněhová nadílka. V Praze jsme si v posledních letech zasněžené zimy opravdu neužili. Letos se nám to zřejmě snaží vynahradit. I když vím, že sníh přináší dopravní i jiné problémy, raduji se z něj pokaždé jako malé dítě.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
14.2.2021 22:10
Krásné, fotky i krásná procházka, Martino. Raději jsem tudy chodíval při teplém počasí. Víte, že se Vojanovým sadům také říkalo zahrada Minfi, podle přilehlého ministerstva? Chodíval jsem tam randit.
Helena Přibilová
14.2.2021 21:05
Jejda, jen co jsem vložila příspěvek, všimla jsem si hrubé chyby. Samozřejmě správně má být...fotografie, které mě inspirovaly...
Helena Přibilová
14.2.2021 21:00
Paní Martino, děkuji za Vaše nádherné fotografie, které mě inspirovali k dnešní návštěvě historické Prahy. Odpoledne jsme se s manželem vypravili z Jižního Města obdivovat krásy zasněženého Starého Města a Malé Strany. V ulicích už bylo mnoho především mladých lidí, kteří si přijeli do Prahy užít "valentýnské" neděle.
Eliška Murasová
14.2.2021 18:02
Marti, kouzelné fotky . Navštívila jsem mnoho z těchto míst v roce 2016 v září. Se sněhem jsou zase úplně jinak krásná.
Naděžda Špásová
14.2.2021 17:40
Krásné fotky, Praha nikdy nezklame, vždycky mi to připomene dobu, kdy jsem v Praze žila.
Martina Růžičková
14.2.2021 17:09
Danielo, ode mě to byl obdobný pokus :-D. Těším se na vaše fotky ze Stromovky. To tedy byla shoda :-).
Marie Seitlová
14.2.2021 16:14
Krásná Malá Strana, krásná část Prahy. Bydlím daleko, mockrát jsem ji navštívila, ale vždy v rychlosti. Proto se mi toulání s vámi moc líbilo. Děkuji za článek a překrásné fotky.
Daniela Řeřichová
14.2.2021 16:01
Dobrý den. Martino, to byl pokus o vtip, Praha patří přece všem a jak jsem několikrát psala, moc se těším, až se někde potkáme v menší či větší sestavě a společně se projdeme a zastavíme v jedné či několika z mnoha hospůdek. ☺ Nebudete mi to věřit, ale dnes dopoledne jsem byla ve Stromovce. Máme podobné nápady. ☺
Martina Růžičková
14.2.2021 15:46
Malá Strana je kouzelné místo a mě moc potěšilo, že se vám fotoprocházka líbila. Moc děkuji za laskavé věty, které jste mi napsali. Možná se někdy v malostranských uličkách potkáme, bylo by to fajn. Třeba jsme se tam někdy i míjeli, jen jsme o sobě nevěděli. Danielo, moc se omlouvám za "předběhnutí". Nahlédla jsem před chvílí do vašeho čekajícího článku, máte tam krásné modrobílé fotky :-).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA