Úvodní foto: autorka
Zasněženou Stromovkou
13. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
14.2.2021 10:49
Zimní Stromovku neznám. Ale chodili jsme tam často. A dvakrát i s humenskou tchýní, která byla nadšená, když jí sýkorky seděli na dlani a mohla je krmit. Vůbec se nebály. Taky jsme chodili do Planetária a stromovkou pěšky do ZOO. Zimu jsem si užíval spíš v Šárce na běžkách. Věrko, vyvolala jsi ve mně řadu vzpomínek.
Alena Tollarová
14.2.2021 09:02
Stromovkou jsem se prošla někdy začátkem zimy. Ještě hrála i jinými barvami než bílou, ale ležel sněhový poprašek. Jelikož to tam neznám, koukám, že dneska bych cestičky hledala dost těžko :)
Věra Ježková
14.2.2021 08:10
Děkuji ještě jednou. Mám radost, že se vám zimní Stromovka líbí tak jako mně.
Soňa Prachfeldová
14.2.2021 07:42
Je fajn, když člověk může vyjít do krásných míst, potkat lidí, pokochat se přírodou, je to nejlepší dobíjení energie a nálady.. Moc hezké Věrko.
Eva Mužíková
13.2.2021 22:48
Věrko. Mám radost, opravdovou, že již vychazíš do přírody a dělíš se s námi o nádherné záběry. Ty barevné dětičky jsou jako figurky u hry Člověče nezlob se.
Dana Puchalská
13.2.2021 20:57
Věrko,super procházka...Stromovka bylo moje dětství i mládí....ale už jsem tam dlouho nebyla,jsem ostuda . :-) :-) :-)
Dana Divišová
13.2.2021 20:50
Dnešní Stromovka je krásná. Byla jsem naposled koncem září. V zimě ji neznám. Děkuji za obrázky.
Helena Přibilová
13.2.2021 20:09
Stromovku znám, ale díky Vašim krásným fotografiím jsem ji poprvé viděla i v zimním "kabátě".:))
Martina Růžičková
13.2.2021 19:42
Věro, hezky jsi svou výpravu do zasněžené Stromovky popsala a nafotila. Připomnělo mi to doby, kdy jsem tam jako malá chodila sáňkovat na kopec, kterému jsme říkali Zrcadlo. I časy, kdy jsem tam chodívala se svými dětmi a tahala je na pekáči jako ta maminka na tvé fotce :-).
Věra Ježková
13.2.2021 17:40
Děkuji vám podruhé. Aničko, ptáci ode mne nedostali nic. Vůbec mě nenapadlo, že bych jim měla něco vzít. Ale mrzelo mě to.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA