Foto: autorka
Únor bílý, pole sílí
11. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
12.2.2021 18:08
Jsem moc ráda, že ve vašem článku vše dobře dopadlo. Vaši úzkost velice dobře chápu. Moc se mi líbí závěrečná úvaha :-). A krasné mrazivé fotky taktéž.
Jan Zelenka
12.2.2021 16:58
Soňo, moc hezky jsi to napsala. Ale já si to Horatiovo Carpe Diem budu raději užívat v létě při slunci. Fotky jsou krásně mrazivé, ta moje psí babička si to užívá ale daleko víc, než já. jako ti tvoji. Každý máme rádi něco jiného.
Eliška Murasová
11.2.2021 19:38
Milý, velmi čtivý článek, o životě , o strachu, který si i ze svých zkušenosti dokážu představit. Pěkné zimní fotky.
Marie Faldynová
11.2.2021 18:24
Také mě se článek líbí, také mám děti a vnoučata a jsem ráda, když dojedou v pořádku.
Alena Tollarová
11.2.2021 15:24
Konečně napadl sníh i v nížině. Někdo nadává, někdo se raduje. Tak to zkrátka je, vždyť je zima. My, co nemusíme odklízet hromady sněhu ani jezdit do práce, si to užíváme. Tedy alespoň já ano. Brouzdám ve sněhulích v bílém prašanu a jsem šťastná jako blecha.
Daniela Řeřichová
11.2.2021 14:14
Děkuji za rozjímání a laskavý vhled na život. Jsme na tom podobně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA