FOTO: Elena Valeriánová
Sněhem zasypané Česko, jak jej zachytili seniorští fotografové z celé republiky
9. 2. 2021Konečně, jásají ti, co si v zimě rádi užívají na sněhu. Ach bože, bědují naopak ti, jež sníh a mráz moc v lásce nemají. Paní zima letos poprvé dala o sobě vědět. . A jak to vypadá v různých koutech Česka?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
11.2.2021 10:51
Ahoj lidičky, jsem nadšená a všem moc děkuji. Krásně jsem se prošla republikou, úžasný nápad ******** ♥
Hana Nováková
10.2.2021 13:12
Všem, které poslaly nádherné zimní fotky děkuji. Jedna působivější jak druhá ale všechny spojuje ta krása po letech z dostatku sněhu. Děkuji moc za oblažení v této mrazivé době
Jaroslava Handlová
10.2.2021 12:33
Ucelený přehled je zajímavým nápadem. Únor bílý, pole sílí. Je dobře, že posiluje i dobrou náladu mezi námi. Přece jen se ale nějaká chybička vloudila. Popsala ten problém Vlaďka v 11:19 a já se s ní ztotožňuji.
Vladislava Dejmková
10.2.2021 11:19
Já jsem sice výzvu zaregistrovala, ale pozdě. Škoda, že není na íčku jedno místo, kde by se jeho návštěvník dozvěděl, co je aktuální. Jednou je to součástí článku, někdy to najde v chatu, někdy u redakce. A kdo tu nevisí stále a nerejdí, ten má prostě smůlu.
Hana Rypáčková
10.2.2021 11:13
Chumelí a já jásám. Tady je vidět, že na jihu není reportér. Ani Milan Pepo ze Semněvic. Ani Hanka z Volyně , Prachatice a České Budějovice, ani já o výzvě nevím. Jsem mimoň. Moc hezký počin.
Eva Mužíková
10.2.2021 10:44
Honzo, to byl skvělý nápad, prošla jsem se zimní krajinou od východu k západu. Jen na mojí fotku ze severu, kterou jsem dala po Tvé výzvě jako první se nedopatřením nedostalo. Bé bé, .... asi se z toho picnu:))))Bertice
Libuše Heulerová
10.2.2021 09:09
Po několika letech konečně zima v Česku....bezva nápad i článek...díky!!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA