Majitel CH Delfin travel Tomáš Hubka se synem. FOTO: archiv. T. Hubky
Tomáš Hubka: Přál bych si, aby cestování ubralo na konzumu a aby byli lidé v zahraničí vítanými hosty a ne zátěží
8. 2. 2021Jako jedna z mála cestovních kanceláří vrátila společnost Defin travel, která se zaměřuje na cestovatele ve věku nad 55 let, svým klientům peníze za neuskutečněné zájezdy v loňském roce kvůli pandemii koronaviru.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Svatava Páleníková
9.2.2021 10:44
Musíme věřit, že to jednou skončí. Tak držím palce, abyste to přežili (tedy ne koronavirus, ale vaše ekonomické potíže s ním spojené).
Jarmila Komberec Jakubcová
8.2.2021 22:45
S Delfínem jsem několikrát cestovala a vždy jsem byla spokojena. V loni jsem měla zakoupený zájezd do Slovinska a Albánie. CK mi zaplacené zálohy uhradila zpět. Pokud bude možné znovu cestovat, tak určitě pojedu s Vaší CK.
Jana Šenbergerová
8.2.2021 15:43
Děkuji za rozhovor s majitelem naší oblíbené cestovní kanceláře a věřím, že ona i my přežijeme, abychom se s ní ještě aspoň jednou mohli vypravit na krásná místa, která jsme díky ní pro sebe objevili.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA