Ilustrační foto: pixabay.com
Než si píchnout Sputnik z Ruska, to raději eutanazii ve Švýcarsku
6. 2. 2021Svět, a s ním i Česko, zamořil čínský vir. A teď na něj pošleme ruskou vakcínu. Nadšení, s jakým se od maďarského premiéra Orbána vrátil český předseda vlády Babiš se svým poradcem a medicínským šíbrem Prymulou, mě poněkud děsí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ludmila Krabsová
1.3.2021 16:44
Článek je vtipný a trefný. Za rok krize jsme se stali z expertů na pivo a fotbal experty na viry. Sama se divím, kolik zastánců má zatím neschválená vakcína Sputnik.
Jana Kollinová
9.2.2021 18:25
Protože tak to je. Článek převzalo jiné veřejné medium a příspěvky jsou poněkud ostřejší než je zde zvykem.
Jaroslav Kolín
9.2.2021 14:39
A to je právě ta otázka. Když jste konfrontována jinde a těch možností je spousta, proč také tady? Ani já nechodím jen sem, i když zrovna (a)sociálním sítím se vyhýbám.
Jana Kollinová
9.2.2021 13:18
Pane Jaroslave, souhlasím. Je příjemné zakonzervování na i60 a vychutnávám si atmosféru v maximální míře, ale když vstoupím do diskuze v jiné mediální frekvenci, např. na FB, tak jsem konfrontována s názory, které se přibližují některým příspěvkům k tomuto článku. Je otázkou, zda se nechat hýčkat komorním prostředím i60 nebo navzdory seniorskému věku troufnout si vstoupit do mnohem kontroverznější virtuální reality. :-)
Jaroslav Kolín
9.2.2021 10:52
Paní Jano, proč se nezakonzervovat na pohodovém i60? Na takovéto diskuse jsou jiné portály.
Jana Kollinová
8.2.2021 11:48
Již jednou jsem vyslovila gratulaci panu Váchovi k čtenosti jeho příspěvku a to jsem netušila, jakou zpětnou reakci článek vyvolá. Budu asi jednou z mála, která vítá autorsky vyhraněné příspěvky, které zaujala širší veřejnost. Přesahují rámec i60 a tím nabízí škálu názorů typických pro prostředí virtuální reality. A o tom to je! Nezakonzervovat se v uživatelsky přátelském portálu a pokud ano, tak s přesahem vnímání jiných názorů, s výjimkou vulgarizmů.
Hana Nová
7.2.2021 21:49
Zajímalo by mně , odkud pan Krása bere tu jistotu , že ruská vakcína je " pravděpodobně nejlépe postavená vakcína na světě , protože je bezpečná ". On snad byl účasten na jejím vývoji ? Ani u Sputniku nikdo neví co provede po letech v organismu . Takže by tento pán měl především zklidnit hormon.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA