Ilustrační foto: pixabay.com
Než si píchnout Sputnik z Ruska, to raději eutanazii ve Švýcarsku
6. 2. 2021Svět, a s ním i Česko, zamořil čínský vir. A teď na něj pošleme ruskou vakcínu. Nadšení, s jakým se od maďarského premiéra Orbána vrátil český předseda vlády Babiš se svým poradcem a medicínským šíbrem Prymulou, mě poněkud děsí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Tomek
6.2.2021 11:08
Co to je za debilní článek s autanazii,tak at si ji dotyčný nechá píchnout a už nebude psát takové kraviny..
Miroslav Heyduk
6.2.2021 11:07
za celý svůj 70letý život mám v sobě komunistickou vakcínu proti Černému kašli, dětské, Obrně, TBC, Neštovicím a dalším světovým leprám...nevím proč bych se dnes měl nechat očkovat kapitalistickou vakcínou, která je vyráběna v Indii levnou pracovní silou holčičkami a chlapečky vykoupanými v řece Ganga....a protože spolupracuji s Čínskými přáteli od nichž odebírám v Praze a v Brně z jejich velkoobchodů zboží do svých obchodů...a protože všichni moji Čínští a Vietnamští obchodní přátelé ze Sapy jsou již proočkováni Čínskou a Ruskou vakcínou, kterou si nechali poslat ze svých vlastí, tak i já jsem se nechal naočkovat zase bolševickou vakcínou, kterou jsem zadarmo dostal od svých obchodních přátel....a nechal sebe a celou moji rodinu naočkovat, stejně jako se sami proočkovali moji obchodní přátelé z Číny žijící a pracující v ČR....a žádný Český neschopný politický nýmand a mediální pisálek mě nemůže diskriminovat a napadat, že jsem někoho v ČR předběhl...a je zajímavé, kam až sahá Český politický a mediální rasismus, který o proočkování menšin žijících v ČR nemluví a ani nepíše....zkrátka menšiny se v ČR asi očkovat budou až na konec nebo si musí poradit sami...a Čínské a Vietnamské menšiny z komunistických republik žijící v ČR si už poradili
....i bez a Slováka Bureše, který rozhoduje jako generální lídr o vakcínách pro občany ČR
Petra Voborníková
6.2.2021 11:06
Tahat politiku do zdr.problému je neskutečná idiocie! Čistě teoreticky- Takže by se např. zjistilo, že Sputnik V je co do účinnosti, kvality a menších vedlejších účinků daleko lepší vakcína, než americká, mohla by zachránit statisíce lidských životů a jenom proto, že je ruská, necháme lidi raději umřít! Za a) se na jejím vývoji podíleli nejlepší vědecké kapacity Ruska z vyhlášeného Gamalejova institutu, za b) Rusko může mít politiku, omezování svobod jaké má, nedemokratická zem může být jaká chce, ale nikdo jim nemůže upřít historické úspěchy.
Jarda Marek
6.2.2021 11:05
hmm...hmm...jak je vidno i na článku pana Váchy , propaganda čehokoliv a odkudkoliv dokáže mysl zatemnit velmi snadno
Veatislav Soleny
6.2.2021 11:01
Jak něco není z USA, tak je to pro autora špatně. Nechme Rusko Ruskem. Ono má své nedostatky, zrovna tak jako jiné nedostatky má EU a jiné USA.
Mám takový pocit, že ani nebyl zájem v EU ruskou vakcínu schválit. Je za tím politika. Teď když hoří koudel, ještě bude Rusko dobré.
S tím čínským virem to taky může být jinak. Co když jsou za ním USA a NWO za účelem likvidace části obyvatel? Čína jej mohla pouze vypustit na objednávku. Důkazy ale nejsou a mohlo to být všelijak.
Kdybych si mohl vybrat mezi západní a ruskou vakcínou, tak chci tu ruskou. Bude plus mínus podobně dobrá, ale udělal bych to na truc.
Tomáš Tomášek
6.2.2021 10:59
Šťastnou cestu do Švýcarska. A kdyby vás tam nechtěli vpustit, stačí dát hlavu na koleje.
Dana Divišová
6.2.2021 10:53
Názor pana Váchy je jak z bolševického tisku, jen z obrácené strany. Že jste pane nedemonstroval, když mlátili policisté Katalánce. Že jste nedemonstroval, když stříleli ve Francii a Katalánsku gumovýni projektily do vlastních občanů. Že jste nechodil s transparentem, proč nenavrhujeme
sankce na Francii, Španělsko, Turecko? Nikdo vám vakcínu nenutí, klidně si nechte píchnout eutanazii ve Švýcarsku. Když budete mít čas tam dojet. Poslouchala jsem profesora Konvalinku, který má k velkou důvěru k ruským vědcům. Možná budeme rádi, když ji pro nás nakoupí Maďaři. Bohužel, vědci ve firmě AstraZeneca nejsou asi na takové úrovni jako v Rusku, i když doslali obrovskou sumu na výzkum. Ruská vakcína má účinnost kolem 92%.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA