Ilustrační foto: pixabay.com
Už zase „skáču přes kaluže“, díky vesmírným zákonům, kterými se řídí příroda
4. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
5.2.2021 19:59
Jíťo, teď už po tom všem, co jsi prožila a pochopila, půjdeš jen po krásné cestě. Hlavně bez jakýchkoliv obav.
Jitka Caklová
5.2.2021 16:30
Milá Majko, kontrola dopadne dobře, o tom jsem přesvědčená. Bojovník nejsem, protože v boji se i prohrává a těch statečných bojovníků jsou plné hřbitovy. Pokud budu mět jednou odejít, a že už vím, jak to "tam" chodí, určitě to bude v klidu a míru, v prostředí zalitém sluncem ♥♥♥
Marie Seitlová
5.2.2021 15:56
Jirko, přeji ti, ať je ti stále lépe a kontrola dopadla dobře. Jsi bojovník.
Jitka Caklová
5.2.2021 08:15
"Kdo pochopí, že nemoc není trestem, že je jen důsledkem dosavadního způsobu života a zároveň velkou příležitostí k růstu, má vyhráno." Pro mě to byla osudová zkouška a jsem za ni ráda ♥♥♥
Hana Řezáčová
4.2.2021 23:26
Streptokok, ten umí potrápit, je to pěkná mrcha! Naštěstí se pomocí lékařů, antibiotik a hlavně vaší silné vůle podařilo vetřelce zneškodnit. Tak ať teď už máte jen samé "sluníčkové" dny!
Jana Šenbergerová
4.2.2021 23:16
Jitko, kdo opravdu a upřímně hledá, vždycky najde a já vím, žes našla přesně to, co tvá duše potřebuje. Kdo pochopí, že nemoc není trestem, ale příležitostí k růstu, má vyhráno. Něčím podobným si teď prochází moje sestra po prodělaném covidu, jen postupuje trochu jiným způsobem. Ať je ti lépe, lépe a lépe.
Jitka Caklová
4.2.2021 21:54
Musím předeslat, ač jsem si řekla, že nebudu do diskuze vstupovat, že "Druhý břeh" je jen "Přestupní stanice", kde žádná motivace neexistuje, Duše nezná coby - kdyby, nezajímá ji, že v těle ve kterém byla, někoho opouští, jen se svobodně rozhodne, zda "skočit nebo neskočit". Ač si celý děj dopodrobna pamatuji, proč v mém případě se rozhodla neskočit, nevím. I.D. 20:59 Nebyla to infekce koronavirem, ale Streptococcus, čili bakteriální záležitost a o to byla, nejen léčba složitější, přesto jsem si po "návratu" svoji novou cestu, v úplně novém světě, našla.
Irena Drob
4.2.2021 20:59
Všem, nejen Jitce - na youtube.com jsou zajímavá videa Prune Harris, učitelky energetické medicíny. Po prodělané infekci koronavirem sestavila účinné ošetření poškozených plic, videa jsou namluvena česky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA