Ilustrační foto: pixabay.com
Zabiják koronavirus. Zemřel skladatel a hudebník Ladislav Štaidl. Kdo také onemocněl a koho nemoc přemohla?
31. 1. 2021Dnes ráno zemřel na komplikace spojené s koronavirem skladatel a hudebník Ladislav Štaidl. Bylo mu 75 let. Do nemocnice ho rodina kvůli horšícímu se stavu nechala převézt ve čtvrtek 7. ledna. Štaidl během své kariéry spolupracoval s Karlem Gottem či kapelou Olympic.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Raška
1.2.2021 22:51
Ano, Jana to trefila přesně. A ještě - text tohoto článku byl záměrně trochu bulvární, aby apeloval na ještě větší opatrnost a také šanci vrátit se k normálnímu životu - díky očkování. Měl jsem k napsaání článku trochu i osobní důvody, ale o tom možná někdy později. Rozhodně však neřeším, zda někdo zemřel "s" nebo "na" covid. Rozbor nemocí známých osobností opravdu necháme bulváru. Přeji všem hodně zdraví a pevné nervy!
Jana Šenbergerová
1.2.2021 14:41
Pro mě z článku vyplývá jediné. Nechci-li rozšířit řady slavných i méně slavných zesnulých na koronavirus ani s koronavirem, měla bych dodržovat alespoň základní zdravotnická doporučení včetně toho, do kterého se vkládají největší naděje na zastavení šíření nákazy. Nic víc, nic míň. Kdo se chce bát, ten se bojí, i když k tomu nemá žádný smysluplný důvod.
Milan Milan
1.2.2021 09:11
Je to tak jak píše pan Mikuša, byl dlouho a těžce nemocný. Nechci se do toho smutného připojovat nějakou otřepanou smuteční frází, ale většina příspěvků tady skloňuje coronu jako hlavní příčinu jeho smrti a tak mi to nedá, protože mám dojem, a snad to někdo vypátrá, že v prvních informacích médií po náhlé hospitalizaci (...7. ledna) měl být pan Štajdl covid negativní.
Lenka Kočandrlová
31.1.2021 17:17
Kdo si myslí,že ho smrt mine,až nastane jeho čas,bude velmi nemile překvapený....Takovéto články jsou informativní,sdělující,nic víc a nic méně. Domnívá-li se snad někdo,že ignorováním covidu tento zmizí,tak se moc mýlí! Ještě tam chybí slovenský herec Hryc....
Danka Rotyková
31.1.2021 16:35
Ať je to jakkoli, naší feneraci se zdá, že odchází jedna legenda za druhou. Je to velká škoda. L. Štaidl měl smůlu, že byl v rizikové skupině nejen jako senior. Co se očkování týče, zdá se mi to jako dobré řešení, ale jak to dopadne, to nevíme nikdo. Rozhodně nám všem držím palce, abychom byli naočkováni co nejdříve.
Zuzana Pivcová
31.1.2021 15:54
Odchod hudebního skladatele Ladislava Štaidla by si asi zasloužil samostatný krátký informativní článek. Tak třeba ho někdo napíše. Nemusí to být redakce. Šéfredaktor se v prvé řadě snažil být co nejaktuálnější.
Soňa Prachfeldová
31.1.2021 12:07
PlATÍ JEŠTĚ VŮBEC, ŽE OD 1.2.21 SE MOHOU ZAREGISTROVAT LIDÉ NAD 65 ?
Eva Kopecká
31.1.2021 12:00
Kam se poděl ten starý dobrý svět, co byl předtím, než začaly odcházet naše legendy a volný pohyb bez omezení byl pro nás samozřejmostí....?
Anna Potůčková
31.1.2021 11:47
Článek vnímám i já jako informativní zejména pro Ty, koho zajímá vše okolo hudby. A moc si přeji, aby to očkování probíhalo systematicky, mělo nějaký harmonogram a hlavně řád. Aby byli očkováni Ti nejzranitelnější a ne očkovat nejdříve po známostech zdravé lidi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA