Ilustrační foto: pixabay.com
Moje novoroční předsevzetí
2. 2. 2021Každý rok si dávám nějaká novoroční předsevzetí, vždyť to přece k Novému roku odjakživa patří. Nejčastější z nich bývalo - už nebudu nikdy pít kávu. Proč takové blbé předsevzetí, když přece posezení u kávičky nám hezky zpříjemňuje každodenní život?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
3.2.2021 12:47
Maruško, mně to jako závislost nepřipadá, kávu piju taky a to dvakrát denně. O posezení v kavárně nás připravil ten neřád virus. :-)
Václav Soukup
3.2.2021 12:29
Bez ranní kávy bych nemohl vůbec existovat, po obědě si ji dávám v rámci dlouhé siesty
a bez večerní kávy bych nevydržel do půlnoci, kdy chodím spát.
Marie Faldynová
2.2.2021 21:01
Jsem milovnice čaje, kávu si dám jen málokdy, a to ještě kapučino, teď mám na mysli směs cukru a sušené smetany s malým přídavkem kávy. To mi nabídla kamarádka a já zjistila, že je to dobré. Ale na silné kávě bych si nepochutnala. Vzpomínání na společná setkání maminek se mi líbí, dnes jsou i kluby maminek, kde si děti užívají společnosti jiných dětí a maminky získají nové kamarádky. Takové kamarádství z pískoviště se mi dokonce povedlo oprášit, jsme obě v důchodu a tak na to máme čas.
Alena Vávrová
2.2.2021 20:29
Předsevzetí si už dávno nedávám, ale kafe mám ráda - ráno a po obědě, nic k němu mít nemusím a taky nejsem závislá jen na jednom druhu kávy. Pěkné počteníčko, dík.
Rostislav Mraček
2.2.2021 17:27
I když kávu jsem nikdy nepil, ani nebudu, váš příspěvek jsem přečetl s nadšením!
Anna Potůčková
2.2.2021 17:03
Minimálně 2 kávy za den dám, někdy klidně i tři. To už musím být nemocná, pokud kávu vyměním za čaj. Hezký a dlouhý článek, což nějak ty dlouhé moc ráda nečtu. Ale Tvůj jsem si přečetla celý poctivě.
Zuzana Pivcová
2.2.2021 16:44
Já mám ráda "kávu" z automatu, což moje sestra nemůže pochopit. Sama si ji nevařím.
Marie Seitlová
2.2.2021 15:41
Kafé a něco sladkého k tomu mám ráda. Piji jen jedno ráno po snídani, abych se probrala. Po obědě si vařím zelený čaj. Tvůj článek o předsevzetí se mi moc líbil.
Jitka Hašková
2.2.2021 14:58
Kávu mám ráda, ale není to nutnost. Sem tam si ji dám dopoledne, protože mám nízký tlak a nemohla bych fungovat.
Jana Šenbergerová
2.2.2021 14:04
Pití kávy jsem nepropadla nikdy, ani když jsem ho pravidelně vařívala svému manželovi. Až s druhým mužem si jednou denně kávu dáme, ne kvůli kofeinu, ale kvůli té pěkné chvilce, kterou při tom spolu máme. Tentokrát nevařím já, ale on. Na mně bývá opatřit k tomu něco sladkého. Víc by nám určitě prospělo cvičení, které se nám nějak nedaří obnovit, takže dobře rozumím vašemu článku, který se mi líbí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA