FOTO: autorka
Spravedlnost, se kterou se musíme smířit
3. 2. 2021Okamžikem narození spěje každý živý tvor ke svému konci. Ale kdo je připravený na odchod svých blízkých? A odchod vlastní? Tím se nezabývám. Až jednou vydechnu naposledy, všechny moje problémy zmizí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Ederová
5.2.2021 08:10
Smutný příběh, ale svým způsobem krásný. Máme tu samou situaci za sebou, tak naprosto chápu Vašeho manžela i Vás. Obdivuju Vaši sílu tento nesmírně lidský příběh napsat. Muselo to být pro Vás těžké. Na druhou stranu to vnímám jako určitý druh terapie. Tak snad, časem...další pejsek? Kolikrát jsme si s manželem říkali, UŽ NIKDY!!!!! Nedodrželi jsme to, máme už několikátého psího parťáka. Bojím se, až přijde ta chvíle, kterou jste tak emotivně dokázala napsat. Zdravím!!
Alena Švancarová
4.2.2021 12:04
Julie rozumím Vám moc dobře.Tečou mi slzy,pejsek je člen rodiny,mám kočičku,obyčejnou,mourovatou a moc ji miluji.Dcera v říjnu také musela nechat uspat pejska,měla ho 17 let z útulku.Schází jí stále.To zvířátko obohatí život,dává lásku.Chápu smutek každého komu jeho zvířecí kamarád musí odejít.
JAN CHRASTIL
3.2.2021 19:22
Zažili jsme to před třemi týdny po patnácti letech soužití, je to smutné a bolí to, když přijdete o člena rodiny.
Hana Šimková
3.2.2021 15:08
Neměla jsem vůbec ten článek číst, protože mi to připomnělo jak jsem musela nechat utratit svého pejska. Je to několik let, ale stále to bolí. Byly mu pouhé dva roky.
Dalibor Polanský
3.2.2021 12:24
Také jsem to zažil, prakticky stejně a rozumím Vám velmi dobře. Je to už dost dlouho a stejně to občas ještě zabolí.
Zuzana Pivcová
3.2.2021 09:11
Podívala jsem se, ale takový článek nedokážu přečíst. Znám příliš dobře obdobné situace.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA