Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Martina Růžičková
31.1.2021 19:49
Moc děkuji za vaše ohlasy. Mám radost, že se fotky líbily. Byl to opravdu výjimečný den. Jezdíme na Ještěd poměrně často, ale takové krásné spojení sněhu a slunce jsme tam ještě nezažili.
Alena Tollarová
31.1.2021 19:25
Nádherná modrobílá a parádní dohlednost jako třešnička na dortu.
Zuzana Pivcová
31.1.2021 19:00
Moc hezké, zvlášť vyniká Ještěd. Bohužel jsem tuhle stavbu za půl století nenavštívila.
Věra Ježková
31.1.2021 18:17
Martino, díky za tu nádheru. :-)
Alena Vávrová
31.1.2021 16:31
Děkuji za sdílení krásných zimních fotek. Ještěd mám moc ráda a uvědomila jsem si, že je to již dávno, co jsem tam byla v zimě.
Hana Polednová
31.1.2021 15:40
Martino, nádhera!!! Fotky jsou úžasné, počasí vám přálo a vy jste si to náramně užili. Díky fotkám si to můžeme užít také. Na Ještědu jsem byla pouze v létě, tak se kochám zimním.
Jitka Hašková
31.1.2021 14:58
Díky za krásnou procházku po Ještědu. Byla jsem tam několikrát v létě i v zimě, ale tak krásné počasí jsem tam v zimě nezažila. Jezdívaly jsme s kamarádkou lanovkou nahoru, na běžkách po ještědském hřebeni až pak k ní do bytu v Liberci-Vestci.
Jana Šenbergerová
31.1.2021 14:34
Je moc dobře, že jste fotila a fotila, já se kochám a kochám a úplně si dovedu vybavit pocit, který bych asi měla, kdybych byla na vašem místě. Dík za tu krásu.
Marie Novotná
31.1.2021 14:15
Tak tohle je ta správná zima. Děkuji za zimní nádheru.
Marie Seitlová
31.1.2021 14:08
Děkuji za tuhle fotoreportáž, je přímo úžasná. Ještěd znám jen letní, ale ta zima je nádherná.
Načíst starší příspěvky