Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Anna Potůčková
31.1.2021 13:52
Nádherná zimní fotoreportáž! Dík, zimní snímky mám snad nejraději!
Marie Měchurová
31.1.2021 12:50
Pravá zima je krásná, v Jeseníkách zvlášť, je taková drsnější. Mám tyto hory moc ráda, v létě k procházkám, v zimě na běžkách. Fotky mi ty prožité chvíle připomněly, jsou moc hezké.
Vladislava Dejmková
31.1.2021 12:08
Paráda!!! Příležitost k focení ti závidím, za nahlédnutí na tvé děkuji.
Hana Nováková
31.1.2021 11:52
Jůůů, zebe a mrazí až k nám domů.... Moc pěkné fotky, dokumentující u mrazivou zimní krásu. Na Ještědu jsem nikdy v zimě nebyla, ale je to fakt krása.
Eva Mužíková
31.1.2021 11:45
Martinoooo, to je nádhera. Nezávidím, mám to na Ještěd kousek. Ale ty Pláně bych sama neriskovala. Takové tůry je dobré absolvovat alespoň ve dvou. Také jsem tam chtěla vyrazit, tušila jsem, že nahoře musí být nádherné scenérie. Ale jelikož se vyhýbám MHD, spokojím se s Vašimi krásnými fotkami, které ale bohužel osobní zážitek nenahradí..
Růžena Kuželková
31.1.2021 11:11
Moc hezké fotografie,závidím sníh.
Daniela Řeřichová
31.1.2021 11:08
Martino, to nejsou fotografie, ale obrazy! Navíc v modré, kterou mám ráda, děkuji.