Ilustrační fotografie z Wikipedie
Mám ráda kuchařské knihy - díl LXV.
14. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
14.2.2021 21:03
Mňam, dostala jsem chuť na pstruha na grilu.....namlsala jsi mne hezky...
Dana Puchalská
14.2.2021 15:07
Jani,budu pátrat... A určitě najdu. Kapří jikry ,ano píšu si do notesu...
:-) :-) :-)
Jana Šenbergerová
14.2.2021 14:18
Nějaký recept na cokoliv z kapřích jiker by nebyl? V poslední době máme štěstí na neskutečně obdařené jikrnačky.
Zdenka Soukupová
14.2.2021 14:06
Dano, sliny se sbíhají, ale nálada na vaření žádná. Co s tím? Tak snad počkám, jestli se to zlepší.
Jan Zelenka
14.2.2021 12:25
Dano, s chutí bych se nechal pozvat k tobě na oběd. Musíš být skvělá kuchařka!
Jan Zelenka
14.2.2021 12:04
Občas dělám ryby v páře se zeleninou a bramborem, s jogurtovým dresinkem s trochou majolky a zelené cibulky je to delikatesa. A hlavně dietní. Dano, děláš mi chutě. Až přijede Věrka, mám v plánu slovenskou kapustnicu, Brokolici se smetanou, nivou a tagliatelemi a taky pravé italské rizoto. Když jsme dva, vaření mě baví. Ale Britney je z těch vůní pokaždé na nervy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA