Ilustrační foto: ingimage.com
Jsem pozitivní, no a co? Případů, kdy lidé nerespektují karanténu, je hodně
26. 1. 2021
Chodí mezi lidi, i když vědí, že jsou nakažení covidem. Je jim jedno, že kvůli nim někdo může onemocnět i umřít. Takových lidí je mnoho, jenže se o nich dozvídáme spíše výjimečně.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Milan Milan
26.1.2021 20:12
Paní Kuželková, Stoklasová. Kdo je Tomáš Vodička, nevidím jeho příspěvek?
Hana Rypáčková
26.1.2021 18:10
Už aby si každý mohl odkašlat, plivnout do trychtýřku a zjistit si viry v krku sám. Vždycky v zimě hodně lidí smrkalo a kašlalo. Moc mezi lidi nechodím, ale nikdo kolem mne normální nachlazení nemá..
Iva H
26.1.2021 18:09
Problém je to, že se tady u nás nikdo nepostihuje za porušení pravidel - a spousta lidí se vědomě netrasuje. Vím, že např. když onemocněl rektor Univerzity Karlovy, tak jeho sekretářky na testy hygiena neposlala. Není to divné? Obdobně, na univerzitních kolejích studenti pořádají dost často party, i policie už tam byla, ale nikomu se nic nestalo, protože policie nemá ani záznam o legitimovaných? Atd.
František Mlejnek
26.1.2021 17:35
Prvním problémem je zmatečnost informací a pokynů. Druhým je problém jak vydržet v izolaci bez jídla a jak zajistit bezinfekčnost společných sanitárních prostor. Já bychse v tomto smru o sebe neuměl postarat, kromě lahvičky na dezinfekci rukou nemám doma žádný jiný dezinfekční prostředek a stejně je neumím používat. Jsem zcela smířený s tím, že v případě nákazy COVIDem zemřu. Stejně už život nikdy nebude mít žádnou cenu, stejně se už nikdy od srdce nezasměju ani nezaraduji. Od září jsem zavřený v bytě a vycházím jen na nákup jednou týdně. Nebojím se smrti, bojím se umírání.
Petr Kacetl
26.1.2021 17:05
Měli jsme doma taky Covid, dokonce jsem byl dvakrát na testech pokaždé negativní, a ani ve snu mě nenapadlo nosit doma roušku či rukavice, říkal jsem si že jestli ten virus mám dostát tak co nejdříve, ale nebylo mi přáno, tak jsem strávil krásných/ strašných 16 dní v karanténě úplně k ničemu, asi tak k tomu strašnému viru...
Naďa Šarounová
26.1.2021 16:59
Ano, taky mám "proděláno" a ulovit jsem to musela v práci, po té první vlně zjara lidi otrnuli. Roušku nevidím, jak je den dlouhý. Tehdy ji nenosila ani šéfová a pořád někde pokašlávala, vyhýbala jsem se jí, jak jen to šlo, ale zjevně marně.
Růžena Kuželková
26.1.2021 16:05
Co se to tady "vyrojilo za trotla"? Ať si jde psát ty svoje "žvásty" jinam,nikdo na něj není zvědavý (Tomáš Vodička)děkuji Vám pane,najděte si jiné místo na ty svoje "slinty".
Eva Stoklasová
26.1.2021 15:52
Tomas Vodicka - nechápu, kde se to ve vás bere. Jak jste starý, tak jste blbý ...
Luděk Matouš
26.1.2021 15:42
Dnes a deně se to děje ,prostě určitým lidem je jedno ,mám to já at to má druhej a ta solidarita,on by musel být doma no tak nakazí pul dílny.Jsme strujci svých problému vymlouvat se na něco nejde.Panáci v Teplicích oslava a to politici ,kde to jsme v jakym bordelstátě žijeme-ještě že se nemužem vymlouvat na Němce nebo Rusáky.Mi jsme vini nikdo jinej
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA