Ilustrační foto: pixabay.com
Spouštíme nové soutěže roku 2021
24. 1. 2021Jak jsme slíbili na sklonku loňského roku, i letos bude na portále i60 probíhat celá řada nejrůznějších soutěží. Nové formáty soutěží teprve chystáme, a tak letošní soutěžení odstartujeme tradičním literárním kláním a zimní fotosoutěží. A do hry vrácíme opět "Počin týdne".
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
26.1.2021 09:44
Děkuji za vysvětlení pravidel fotosoutěže. Věro, bláta máme i u nás dost a dost, ale představuji si vítěznou blátivou sérii :) Kdo ví, třeba zima přijde v březnu.
Věra Ježková
26.1.2021 08:27
Vyhlášení témat mě potěšilo, jedno si snad vyberu. Je zajímavé, že nedávno mě napadlo položit „můj vzor“ jako otázku dne. Ale neudělala jsem to. Zimní fotky jistě nebudou, kde bych je vzala.
Jan Raška
25.1.2021 22:45
Dobrý večer, letošní zimou myslíme zimu, která začala 21. prosince. Tři fotky mohou být z různých období, ale i různého místa.
Eva Mužíková
25.1.2021 22:08
Já informaci o fotosoutěži chápu tak, že mohou být vloženy fotky pořízené od 21. prosince 2020 do 15.3.2021. Že za sérii jsou považovány všechny tři tyto fotky, nehledě zda jsou pořízeny v jeden den, či v rozmezí údaného období... Tak jsem to pochopila já hned po přečtení a věřím, že se nemýlím....
Hana Rypáčková
25.1.2021 18:37
Takže letošní zima je prostě právě probíhající zima? Fotky smí být už i ty prošlé soutěží FD ? Snad se to dozvíme..
Eliška Murasová
25.1.2021 13:30
Zima přece začala 21. prosince a končí 20. března 2021, tak bych to chápala já. Ale netvrdím, že není myšleno jinak... Sérii bych take potřebovala detailněji vysvětlit. Přeji hodně štěstí psavcům i fotografům!
Alena Tollarová
25.1.2021 12:20
Mám dotaz k zadání fotosoutěže. Letošní zima začala 1. ledna nebo dnem vyhlášení soutěže? Úplně nerozumím tomu, jak je myšlena série. Znamená to série fotek z jednoho dne a z jednoho místa, resp. akce? (viz příklad Děti sáňkují na Soláni) nebo např. Říp blátivý, Říp zasněžený, Říp mlhavý, focené pokaždé jindy? Všem, kteří se soutěží zúčastní, přeji dobře nabroušené pero a dobré světlo!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA