FOTO: Marie Měchurová
Pojďme se na tu naši krásnou zem podívat z výšky
15. 2. 2021V České republice je asi 400 rozhleden, čímž se naše země řadí mezi světové rozhlednové velmoci. Stavět se začaly na konci 19. století s rozvojem turistiky. A právě Český klub turistů vybudoval po celém Česku nejvíce rozhleden.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
15.2.2021 10:46
Paráda, tak ty máš na kontě hodně rozhleden. Krásné fotky i rozhledy.
Naděžda Špásová
15.2.2021 10:17
Maruško, paráda. Několik rozhleden jsem taky osobně navštívila, taky je mám ráda. Fotky super. :-)
Eva Mužíková
15.2.2021 09:38
Maru, tak to je krásná prezentace. U nás v okolí jich máme asi osm, zatím jsem byla jen na/u šesti.
Zuzana Pivcová
15.2.2021 09:38
Pohledy z rozhleden do krajiny jsou krásné. Akorát, že na ty kovové, otevřené konstrukce nemám dnes už odvahu lézt. Díky.
Jana Šenbergerová
15.2.2021 09:23
Moc děkuji za možnost rozhlédnout se aspoň virtuálně po naší krásné domovině.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA